Geluk

Je hebt veel meegemaakt, maar dat maakt je juist zo geweldig

Je hebt veel meegemaakt, maar dat maakt je juist zo ongelooflijk

Iedereen zou op zijn minst 1 keer in zijn leven een staande ovatie moeten krijgen voor alle dingen die we allemaal moeten overwinnen in deze wereld. Dus dit is jouw staande ovatie!

Deze is voor al de keren dat we vaarwel moesten zeggen, terwijl we ‘blijf alsjeblieft’ wilden zeggen. Dat we iets op moesten geven omdat de ander dit had besloten

Deze is voor alle keren dat ‘voor altijd’ toch veranderde in ‘nooit’ en alles wat we konden doen was het accepteren, onze tranen inslikken en hopen voor betere dingen die vast nog langs zouden komen.

Deze is voor al de mensen die we zo enorm missen. De mensen die we alleen nog maar in onze dromen zien en die we na een tijdje zelfs niet meer in onze dromen, maar alleen in onze herinneringen zien.

Deze is voor de keren dat je ’s ochtends opstond en hoopte dat het vandaag beter zou gaan. Dat dit toch niet zo was, maar dat je hoop bleef houden omdat je gelooft in iets wat groter is… je geloof in jezelf en dat is wat je op de been houdt.

Deze is voor de nachten waar maar geen einde aan leek te komen. De tegenslagen die we hebben moeten verwerken, alle tranen die zijn gevloeid en alle keren dat je maar in gedachte hield dat er na regen zonneschijn komt.

Deze is voor alle keren dat we aan onszelf twijfelden, dat we bang waren voor de toekomst, dat we teleurgesteld werden door mensen, dat we mensen zijn kwijtgeraakt.

Deze is voor jou omdat je ondanks alles niet bent gebroken! Deze is voor jou omdat je fantastisch, onvervangbaar, belangrijk en meer dan goed genoeg bent. Vergeet dat alsjeblieft nooit en laat iemand je nooit wat anders wijsmaken! Jij verdient een staande ovatie voor alles wat je hebt meegemaakt en voor de persoon die je bent. Deze is voor jou en dat je hopelijk weet hoe ongelooflijk geweldig jij bent!

ks_icon icon=”fa-heart” color=”#ee0065″ type=”fa”] Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?