Geluk

Ik hoop dat je nooit stopt met geloven dat jouw tijd nog komt

Ik hoop dat je nooit stopt met geloven dat de zware dagen straks achter je liggen. De dagen van verwarring, zenuwen en gedachtes die maar rond blijven gaan in je hoofd. Ik hoop dat je onthoud dat na regen echt zonneschijn komt.

Ik hoop dat je nooit stopt met geloven dat je uiteindelijk gelijk krijgt. Of het nou gaat om je carrière of je liefdesleven, je financiën of je gezondheid. Je krijgt uiteindelijk waar je op hoopt. Je vindt een manier om te vechten voor de dingen die belangrijk voor je zijn. 

Ik hoop dat je nooit je hoop verliest en dat je altijd manieren vindt om toch vertrouwen te houden. Het vertrouwen en de hoop dat er andere tijden komen mogen je hoofd nooit verlaten. Houd vertrouwen in jezelf, want dat geeft je alle kracht die je nodig hebt om overal doorheen te komen.

Ik hoop dat jij jezelf niet in de weg staat. Dat je negatieve gedachtes je niet tegenhouden om bepaalde dingen te doen, om dingen te veranderen of verbeteren aan je leven. Ik hoop dat je altijd de moed vindt om risico’s te nemen, om kansen te grijpen en om slechte dingen te elimineren. Ik hoop dat je je angsten je leven nooit laat definiëren. Breek de regels, luister naar je hart en haal alles uit je leven. 

Ik hoop dat je de wijsheid bezit om te wachten in plaats van op te geven. Ik hoop dat je begrijpt dat je nooit de timing van het leven zal begrijpen: waarom sommige dingen zo lang duren en waarom je soms het gevoel hebt dat je stap vooruit komt. 

Leef je leven, leer van je lessen en stop alsjeblieft nooit met fouten maken. Want ik hoop dat je nooit vergeet dat je mens bent. Ga niet op zoek naar perfectie, maar ga op zoek naar betekenis. Ga op zoek naar geluk in plaats van naar veiligheid en stop met tijdslijnen en deadlines aan je leven verbinden. Ik hoop dat je stop met twijfelen en dat je nooit de hoop verliest dat wanneer jouw tijd komt het leven er anders uit zal zien. Het is het waard om op te wachten.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?