Geluk Relaties Single

10 simpele dingen die jou nog aantrekkelijker maken

10 dingen die jou nog aantrekkelijker maken

Van jezelf houden is niet iets wat bij iedereen vanzelf gaat. Maar wanneer je eindelijk tot het punt komt dat je echt blij bent met wie je bent dan veranderen dingen in positieve zin. Door ervoor te kiezen om positief in het leven te staan zal je de juiste mensen in je leven aantrekken. Mensen die je gelukkig maken en die je zullen helpen groeien. Het begint allemaal met de manier waarop jij jezelf behandelt!

Onderstaand zie je 10 dingen die je helpen om je aantrekkelijkheid te vergroten:

1 Zorg voor een connectie met mensen
Het is belangrijk om goed te kunnen luisteren. Wanneer je meer geïnteresseerd bent in wat de ander heeft te zeggen dan dat je over jezelf wilt praten, zal de ander het gevoel krijgen dat je echt interesse in hem of haar hebt. Je kunt een gesprek op gang houden door over het weer of over werk te praten, maar door dromen, doelen en passies te delen kun je iemand echt leren kennen.

2 Zorg dat vriendschappen een prioriteit zijn
Je echte vrienden zullen er altijd zijn wanneer je ze nodig hebt, zorg er daarom voor dat je vriendschappen niet naar de achtergrond drijven wanneer jij het druk hebt. Door contact te blijven houden met je vrienden en door tijd te maken voor de mensen van wie je houdt, zorg je ervoor dat deze fantastische mensen in je leven blijven.

3 Leef in het nu
Het leven kan behoorlijk hectisch zijn, maar onthoud dat je toch de tijd neemt en dat je de dingen waardeert die je tegenkomt. In het nu leven is een aantrekkelijke eigenschap omdat het mooi is om te zien wanneer iemand zich bewust is van de schoonheid van de dingen die om haar heen gebeuren.

4 Blijf actief
Voor jezelf zorgen is enorm belangrijk voor je gezondheid, je geluksgevoel en je welzijn. Bewegen houdt je lichaam gezond en daarnaast zorgt het ervoor dat jij je zelfverzekerder voelt.

5 Weet wat je waard bent
Wanneer je weet dat je er toe doet dan ben je zelfverzekerd en straal je dit ook uit. Houd je rug recht en je borst vooruit en wees wie je bent. Door zelfverzekerd te zijn en dicht bij jezelf te blijven zul je een partner vinden die dezelfde standaarden en normen en waarden heeft als jij.

6 Zorg voor jezelf
Eten is brandstof voor je lichaam. Door je lichaam vol te proppen met ongezonde dingen zal het niet optimaal presteren en zal het zich niet goed voelen. Kies daarom voor verse en gezonde producten om je lichaam te voeden.

7 Zorg voor voldoende slaap
Slaap is enorm belangrijk voor je gezondheid en je welzijn. Een goede nachtrust zorgt er niet alleen voor dat je weer energie hebt, het zorgt ook voor een stralende huid en een heldere oogopslag. Daarnaast kun je beter omgaan met spanningen en stress wanneer je uitgerust bent.

8 Zorg voor voldoende tijd voor jezelf
Probeer te voorkomen dat je zo druk bent dat je geen tijd meer hebt om te relaxen en op te laden. Sta jezelf toe om elke dag iets te doen wat je leuk vindt of om iets te doen waar je energie van krijgt. Ga ’s ochtends lekker een stuk hardlopen, neem een warm bad of verlies je in een boek. Vind een activiteit die je ziel kan voeden.

9 Zorg dat je kunt vergeven
Een wrok kost veel energie. Wanneer je blijft vasthouden en de gevoelens van woede en pijn dan is het moeilijk om weer te helen. Leer van elke situatie en laat het vervolgens gaan. Je zult je lichter voelen en klaar zijn een nieuw hoofdstuk te starten.

10 Geniet van de kleine dingen
Je bent op sommige vlakken verantwoordelijk voor je eigen geluk. Kies ervoor om de kleine dingen te waarderen en ervan te genieten. Zorg dat je dingen doet je het gevoel geven dat je leeft en omgeef je met mensen die om jou geven.

www.davidwolfe.com