Geluk

Voor jou, voor als jij je rusteloos of onzeker voelt

Voor jou, voor als jij je rusteloos of onzeker voelt

Dit is voor jou. Voor als jij je rusteloos of onzeker voelt. Voor als je het gevoel hebt dat je vast zit of voor als jij je niet gehoord voelt. Voor als je niet weet hoe je je dromen waar moet maken. En voor jou als je in stilte worstelt en je het gevoel hebt dat je achterloopt.

Dit is wat ik voor jou hoop.
Ik hoop dat je geen grote beslissingen maakt op basis van de meningen van anderen, maar dat je doet wat het beste voor jou is. Ik hoop dat je dingen doet die je ogen laten stralen. Ik hoop dat je je niet door je leven haast, angstig omdat je bang bent dat de tijd je door de vingers glijdt. Maar dat je in plaats daarvan geniet van de mooie momenten en dat je de moeilijke momenten ziet als kansen om te groeien. Ik hoop dat jij je niet te veel focust op ‘had ik maar’ en dat je verliefd wordt op alle kansen die je nog krijgt. Ik hoop dat je altijd mogelijkheden blijft zien en dat je weet dat je altijd opnieuw kunt beginnen.

Ik hoop dat je vertrouwen krijgt in de timing van je leven en dat jij je eigen levenspad volgt zonder je te veel zorgen te maken over wat andere mensen doen of over hoe snel zij dingen doen. Ik hoop dat je weet dat je niet altijd volle kracht vooruit hoeft te gaan. Ik hoop dat je weet dat soms even stilstaan geen falen is en dat we het soms nodig hebben om pauze te nemen. Ik hoop dat je weet dat de reis ook leuk kan zijn en dat je jouw doel bereikt als de timing juist is. En als je bang bent of je het gevoel hebt dat je vastzit je toch de kracht vindt om een heel klein stapje te zetten. 

https://www.instagram.com/herhealth.nl/Volg Herhealth.nl op Instagram

Ik hoop dat je niet al je energie spendeert aan het plannen van een perfecte toekomst en dat je zo alles vergeet wat er nu gebeurt. Ik hoop dat je niet de prachtige zonsondergangen, mooie luchten en lammetjes in de wei mist omdat je te druk bent met zorgen maken over volgende week of maand. Ik hoop dat je niet vast blijft zitten in het verleden of te ver in de toekomst en ik hoop dat je leert hoe waardevol elk moment is en dat je het beste maakt van je tijd hier op aarde. 

Ik hoop dat je weet dat er wanneer er iets mis gaat of wanneer er dingen veranderen het leven uiteindelijk altijd meer te bieden heeft. Ik hoop dat je niet opgeeft want dingen veranderen nooit in een keer, het kost tijd. Ik hoop dat je erop vertrouwt dat elk hoofdstuk van je boek een doel heeft. Misschien ken je de titel van het hoofdstuk waar je nu inzit nog niet, maar op een dag weet je dit wel. 

Ik hoop dat je stopt met piekeren en dat jij je realiseert dat je op sommige dingen geen antwoord krijgt en dat andere dingen uiteindelijk beantwoord worden. Ik hoop dat je weet dat het oké is om niet alles te weten en dat jij jezelf en het leven mag vertrouwen.

Ik hoop dat jij jezelf vergeeft voor alle fouten die je in het verleden hebt gemaakt. Je deed wat je toen het beste leek en nu weet je hoe je het beter kunt doen. Wat je toen niet wist, weet je nu wel. Dus nu je beter weet, zul je het beter doen. Weet dit en vertrouw hierop. Ik hoop dat je weet dat goede dingen ook voor jou komen. Dus heb geduld en geniet van het ‘wachten’ want je weet dat je op iets moois wacht. 

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?