Relaties Single

Je verdient niet iemand die weer terugkomt, jij verdient iemand die niet weggaat

Je verdient niet iemand die weer terugkomt, jij verdient iemand die niet weggaat

Mensen die weggaan en toch weer terugkomen. Het geeft onrust, angst, onzekerheid en hoop. Daarom is het veel beter om iemand te hebben die niet weggaat. Iemand die niet weggaat wanneer er drempels op de weg verschijnen, iemand die niet weggaat wanneer het alleen nog maar lijkt te kunnen regenen, iemand die niet weggaat hoeveel mensen ook om zijn of haar aandacht vragen, iemand die ervoor kiest om bij jou te blijven. 

Jij verdient iemand die niet weggaat wanneer je hem vertelt over de dingen waar jij je voor schaamt. Wanneer je hem vertelt over de dingen die echt niet leuk aan jezelf vindt. Jij verdient iemand die niet weggaat, hoe donker het ook wordt. 

Jij verdient iemand die je niet weggaat wanneer je hem vertelt hoeveel je van hem houdt, hoe graag je hem gelukkig wilt maken en hoe hij je laat voelen. Hoe speciaal hij voor je is en dat je het liefst elke dag met hem door zou brengen en elke avond in zijn armen in slaap wil vallen.

Jij verdient iemand die niet weggaat als hij een betere baan heeft gevonden of meer geld gaat verdienen. Iemand die niet weggaat, ook niet als hij op zijn best is, wanneer hij iedereen kan krijgen, maar toch zonder twijfel voor jou kiest. Wanneer hij niet eens nadenkt over zijn andere opties omdat hij jou heeft en hij weet dat jij speciaal en bijzonder bent. Jij verdient iemand die je het vertrouwen geeft dat er ook mensen zijn die blijven. 

Bewaar dit artikel op Pinterest

Jij verdient iemand die niet weggaat wanneer dingen saai worden of wanneer het leven juist bijna te heftig wordt om te handelen. Jij verdient iemand die er voor je is, wat er ook gebeurt. Jij verdient iemand die je eraan herinnert hoe ver je al bent gekomen en hoe sterk je bent. Iemand die het gevecht samen aangaat en die voor jou vecht. 

En misschien heb je iemand waarvan je hoopt dat hij terugkomt, maar wat je echt zou moeten doen is wensen voor iemand die nooit weggaat. Iemand die weg zou kunnen gaan, maar blijft omdat hij dit wil. Dat is de persoon die die jij verdient…

Thoughtcatalog.com