Geluk

Je bent veel sterker dan je zelf door hebt

tips voor gezond en glanzend haar

Oké soms zijn er dagen dat jij je klein voelt maar eigenlijk kun je best veel aan. Het leven werkt soms mee en soms ook niet en dit weet je.
Je weet dat ook jouw leven niet 100% perfect is, maar je maakt er het beste van. En dit komt omdat je zo sterk bent. Veel sterker dan je zelf misschien door hebt. Lees verder en lees de redenen waarom jij zo sterkt bent, ook al vergeet je het soms even. Wij herinneren je graag aan jouw kracht!

1 Advies krijgen is prima, maar je maakt je eigen keuzes
Je staat achter je beslissingen. Je vindt het prima als iemand je advies geeft, maar je weet dat jij je gevoel kunt volgen. Je hoeft je vriendinnen niet bellen om te horen dat je de juiste beslissing hebt genomen. Nee jij vertrouwt op je eigen beoordelingsvermogen en je gevoel en je weet dat je daar niet aan hoeft te twijfelen.

2 Je doet je niet anders voor
Jij weet wie je bent. Je bent misschien door schade en schande wijs geworden, maar ondertussen weet je dat je goed bent zoals je bent. Je bent misschien rustig, prima je weet nu dat dit je kracht is en dat mensen dit fijn vinden. Je staat misschien graag op de voorgrond, prima je weet nu dat niet iedereen deze plek fijn vindt en dat mensen het fijn vinden als jij de plek in de spotlight inneemt. Je bent een kletskous, prima dat vinden mensen gezellig of je bent juist stil, ook prima want mensen vinden dat je goed kunt luisteren. Hoe je ook in elkaar zit, je weet dat mensen jouw karakter fijn vinden en dat ze je accepteren zoals je bent.

3 Je weet wat jou gelukkig maakt
Je bent er achter van welke dingen je gelukkig wordt. Of het nou sporten, boetseren, schilderen, yoga of mediatie is. Jij weet waar jij van tot rust komt en wat je energie geeft. Je doet geen dingen meer die je eigenlijk niet leuk vindt en die je alleen maar energie kosten. Nee, jij hebt de regie in handen en besteedt jouw tijd hoe jij dit wilt.

4 Je bent niet bang voor andere vrouwen
Je ziet andere vrouwen niet als competitie. Je kent je eigen kracht en je weet dat iedereen zijn eigen sterke punten heeft. Je benadert andere vrouwen met een open blik en wantrouwt ze niet. Als iemand hulp nodig heeft dan sta je voor die ander klaar, zonder verwachtingen. Je hebt niet de behoefte om te roddelen, hier sta je boven. Je gunt iedereen het beste zoals je ook jezelf het beste gunt en daarnaast ben je niet bang om andere vrouwen een complimentje te maken.

5 Je waardeert wat je hebt
Natuurlijk kun je altijd maar meer en meer willen maar jij weet wat je hebt bereikt. Je weet hoe ver je bent gekomen. Ook voor jou is het misschien niet altijd makkelijk geweest en daarom ben je nu zo bewust van je geluk. Je laat het verleden achter je, je leert van je fouten en leeft nu in het heden. Altijd maar meer willen en nooit tevreden zijn is iets wat niet bij jou past of wat in ieder geval achter je ligt.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?