Geluk

Houd van een lief persoon

Houd van een lief persoon

Houd van een lief persoon. Iemand wiens hart breekt als hij of zij zielige puppies ziet. Iemand die huilt als een film slecht afloopt en iemand die vreugde voelt als het goed afloopt. De persoon die al vaak genoeg is verteld dat ze te gevoelig is omdat haar hart breekbaar is.

Houd van een lief persoon. Iemand die altijd vriendelijk is, die een glimlach voor iedereen heeft. Iemand wiens hart breekt over de staat van onze wereld. Iemand die altijd een aardig woord heeft voor de mensen die het nodig hebben. Een man of vrouw die een ander altijd zal helpen.

Houd van een lief persoon. De gene die positief is, zelfs in de slechtste omstandigheden. Iemand wiens kracht zich niet uit in bravoure, maar in stilte. Iemand die sterk genoeg is om er te zijn voor anderen wanneer ze dit nodig hebben. Iemand die het beste in iedereen ziet en die altijd haar best doet voor de mensen van wie ze houdt.

Ook interessant: Voor de vrouw die is vergeten hoeveel ze waard is

Houd van een lief persoon. Iemand die omkijkt naar iemand die worstelt, al gaat het maar om een deur die open gehouden moet worden. Iemand die liever zelf lijdt dan dat ze anderen teleurstelt. Iemand die probeert, omdat die persoon oprecht het beste voor jou wil.

Bescherm een lief persoon. Deze mensen worden steeds zeldzamer door woorden als: “Stel je niet zo aan”, “Doe niet zo naïef” of “Wees niet zo emotioneel.” Iemand waarvan je ziet dat ze haar best, ook al is ze zelf gebroken. Iemand die een makkelijk doelwit is omdat haar hart zachter is dan de meeste mensen. Iemand die zich snel verontschuldigd en die dingen goed wil maken, wiens schuld het ook is.

Wees een lief persoon. Wees een kussen in een wereld vol met rotsen en harde plekken. Wees een zachtaardige ziel waar iedereen gejaagd is. Wees die persoon. Want mensen zoals dat worden steeds zeldzamer…

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram? 

thoughtcatalog.com