Geluk

Voor de vrouw die is vergeten hoeveel ze waard is

Voor de vrouw die is vergeten hoeveel ze waard is

Dag prachtige vrouw, ik zie je. Ik zie hoe je je best doet om alle ballen hoog te houden, maar ik zie in je ogen hoe moe je bent. Hoe moe je bent van het doen alsof, moe van het zorgen, moe van het presteren, moe van gekwetst worden en moe van het steeds weer opnieuw proberen.

Vergeet nooit wat een mooi mens jij bent. Je bent zo veel waard! Je bent lief, je bent zorgzaam, je bent grappig, je staat altijd voor iedereen klaar, maar je bent jezelf vergeten.

Want natuurlijk doe jij alles voor je baas, zet jij net dat stapje harder. Lever je als je collega’s je wat vragen en doe jij alles zonder moren, ook alle extra’s die iedereen van je vraagt, maar je doet het nu ook al zo goed, zonder dat extra stapje! Je hoeft niet altijd de beste te zijn, je mag best een foutje maken af en toe. Want ook als je af en toe een foutje maakt en niet de 110% geeft ben je hartstikke goed! Jij bent zo veel waard, ook als je niet perfect bent in jouw ogen.

Je bent moe van het proberen in de liefde, van het vallen en weer opstaan. Jij bent sterk dus je gaat steeds door. Je date weer opnieuw, je zet je hart weer open en blijft positief. Of je blijft proberen de relatie waar je nu inzit nog te redden, je hebt alles voor je partner over. Maar heeft hij ook alles voor jou over? Want jij bent het waard om van gehouden te worden, gewoon zoals je bent! Zonder alle extra’s, de trucs en de moeite die je nu doet. Je bent zo veel meer waard dan dit!

Je bent het waard om mensen om je heen te hebben die van je houden, die je accepteren zoals je bent, die je energie geven. Vergeet niet dat jij een prachtig persoon bent en geen voetveeg. Hartstikke lief dat je altijd vrolijk bent, altijd voor iedereen klaar staat en iedereen bij je aan kunt kloppen, maar op wie steun jij? Jij bent zo veel meer waard! Jij mag energie krijgen, geprezen worden en geliefd zijn, vergeet dit niet want dit ben je waard.

Dus lieve schat, als je bent vergeten hoeveel je waard bent dan is het tijd om jezelf hier weer aan te herinneren. Niemand behalve jijzelf kan wat veranderen, jij hebt de macht in handen en jij hebt de kracht. Onthoud hoe prachtig je bent en hoeveel je waard bent en gedraag je daar naar. Als jij zelf ziet hoeveel je waard bent dan zullen anderen dit ook inzien, maar jij moet het goede voorbeeld geven. En als je dit ziet zullen de juiste mensen je zien, jou echt zien en je waarderen voor wie je echt ben. Je kunt het! Kom voor jezelf op, wees wie je bent, je mag echt jezelf zijn. Jij bent het aller mooiste als jij jezelf bent. Dus als je was vergeten hoeveel je waard bent dan is dit je reminder. Het is tijd om je energie weer terug te krijgen, om die prachtige ogen van je weer te laten stralen.

PS. Volg jij Herhealth.nl al op Instagram? @herhealth.nl