Geluk

Eropuit: Zo vind jij de verrassendste & leukste plekjes van Nederland!

Het leukste geheim tussen Amsterdam en Zaandam

De zomer is begonnen en we hebben nog heel veel mooie dagen in het verschiet liggen! En met deze lekkere dagen is het hét moment om leuke dingen te doen, gezellig op stap met je partner, vriendinnen of je moeder. Waarbij je soms wel wat hulp kunt gebruiken, want er zijn genoeg leuke uitstapjes te doen in Nederland, maar je moet ze wel even weten!

Zo heb ik laatst een leuk uitje ontdekt tussen Amsterdam en Zaandam, namelijk de Zaanboot! Ik wilde wat leuks doen met mijn moeder en zo kwamen we per toeval bij de Zaanboot terecht.

De Zaanboot op de Zaan. Wij zaten achterin heerlijk in het zonnetje te genieten 🙂

Het leukste geheim tussen Amsterdam en Zaandam

Genieten van de zon en het water onderweg naar de Zaanse Schans

Deze boot vaart in de zomerperiode tussen Zaandam en Amsterdam Centraal en dat is echt super leuk! Mijn moeder en ik stapten (met onze fietsen) op bij stijger 14 bij Amsterdam Centraal en voeren in een schattig bootje met de zon in ons gezicht heerlijk over het water naar de Zaanse Schans. Daar hebben we gefietst in de omgeving en voelden we ons toerist in eigen land. Daarna pakten we de trein weer terug naar Amsterdam, super leuk! We hebben echt genoten van het varen en onze fietstocht door de Zaanse Schans (Ontvang hier je tweede ticket voor de Zaanboot van Amsterdam naar Zaandam gratis!).

Er zijn zoveel leuke dingen te doen in ons kleine landje, maar je moet ze – zoals ik net al zei – net even weten. Daarom heb ik een handige tip: #nsfavourites. Op nsfavourites.nl vind je allerlei leuke tips van locals en bloggers over verschillende Nederlandse steden. Er staan tips en hotspots over food, shopping en cultuur op de blog en zo vind jij bijvoorbeeld de schattigste koffietentjes, leukste winkels en de lekkerste restaurants.

Er staan tips voor iedereen bij, van de leukste betaalbare restaurants in Den Haag, de lekkerste Nederlandse stadsstranden tot de mooiste musea in en rond Deventer en heel veel leuke aanbiedingen.

Laat je inspireren door de cityguides en stel zelf je ultieme citytrip of dagje weg samen! Echt een aanrader om eens rond te struinen op #nsfavourites.

Een greep uit de tips die je vindt op #nsfavourites

Heb jij ook leuke tips om erop uit te gaan in Nederland, laat het weten op Facebook of Instagram en deel het met #nsfavourites. Zo kunnen we elkaar tips geven!

nsfavourites.nl