Gezondheid

Eet je mooi met beauty food, voeding voor een stralende huid!

Eet je mooi met beauty food, voeding voor een stralende huid!

De meeste vrouwen vinden het leuk om zichzelf goed te verzorgen. Ze houden van make-up, reinigen hun huid en verzorgen hun huid met crèmes om deze in een optimale conditie te houden. Ook vinden we het over het algemeen heerlijk om zo nu en dan een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste in te plannen. Want ook al zit echte schoonheid zeker van binnen, we zien er toch liever stralend en gezond uit dan grauw en getekend en daar is ook niets mis mee!

Maar wist jij je dat je naast je huid goed te verzorgen en uit de zon te blijven nog meer kan doen voor een stralende huid? Want heb jij wel eens gehoord van beauty food? Dit zijn voedingsmiddelen en supplementen die je huid en haar van binnenuit helpen gezond en stralend te worden.

In Azië is dit al jaren een rage en beauty food verovert nu ook de Nederlandse markt. En dat is niet zo gek, want wie wil er nou geen snoepjes eten voor een mooie huid? Er zijn veel verschillende soorten supplementen op de markt voor je huid, maar ze zijn zo lekker dat ze lijken op lekkere snoepjes. Zo zijn de bekende haarbeertjes al jaren een hit voor gezonde en glanzende lokken. Douglas heeft overigens een groot assortiment aan beauty food. 

Beauty food supplementen zijn een mooie aanvulling op een gezond eetpatroon en gezonde levensstijl in het algemeen. Want voedingsmiddelen als avocado, donkere chocolade, blauwe bessen, kiwi’s en groene thee staan erom bekend ook heel goed te zijn voor een gezonde binnen- en buitenkant! Wat we ook niet mogen vergeten is voldoende water drinken. Want je huid gehydrateerd houden is essentieel voor een gezonde en glanzende huid.