Gezond gewicht Gezondheid

Een druk leven en toch afvallen (of op gewicht blijven), mijn tip!

Een druk leven en toch afvallen?

Zoals jullie weten wilde ik wat kilo’s afvallen, omdat ik ga trouwen. Maar de combinatie afvallen en een druk leven vind ik toch lastig! Want minimaal 4 keer in de week sporten en voornamelijk salades eten werkt goed als je wilt afvallen, maar ja, waar haal je de tijd vandaan naast je baan, kinderen, hobby’s en sociale leven?

Ondertussen ben ik 4 kilo kwijt en dit heb ik voor elkaar gekregen door inderdaad minimaal 4 keer per week te sporten en door mijn voedingspatroon flink om te gooien. Wat betekent dat ik vooral heel gezond at en de lekkere dingen liet staan. Ik ben hartstikke trots op mezelf dat ik dit voor elkaar heb gekregen, maar ik moet je wel eerlijk vertellen dat ik mijn leven niet blijvend heb omgegooid nu ik mijn streefgewicht heb bereikt… Ik houd zo’n ‘streng’ regime gewoon niet vol.

Ik ben nu dus gestopt met zo fanatiek sporten. Ik vind sporten namelijk super leuk en ontspannend, maar voor mij betekent leuk sporten: 2 keer per week hardlopen op een rustig tempo en één keer krachttraining thuis of in de sportschool. Ik sport nou eenmaal graag omdat ik me er mentaal goed bij voel, niet om een blokjesbuik te creëren. Dus nu ik ben afgevallen is mijn sportritme weer wat rustiger.

Maar ja, hoe blijf ik nu op gewicht?!

Want naast die gezonde maaltijden houd ik ook van genieten met lekkere wijn en hapjes, uiteten gaan en van barbecueën. En met mijn drukke schema lukt het niet altijd om een gezonde maaltijd in elkaar te flansen. Gelukkig heb ik door mijn baan de mazzel dat ik af en toe dingen mag proberen en deze keer kwam Weight Care op mijn pad. Daar ben ik (eigenlijk onverwacht) super blij mee, daarom dacht ik: laat ik er een artikel over schrijven want wie weet heb jij er ook wat aan.

Als ik voorheen geen tijd had om een salade te maken dan maakte ik als lunch vaak snel een tosti. Of ik nam iets anders met veel calorieën, niets mis mee en hartstikke lekker, maar niet zo goed voor mijn lijn. Daarom neem ik nu regelmatig  een Weight Care maaltijd als ontbijt of lunch. Mocht je denken dat dit niet zo gezond is, no worries!! In de maaltijdvervangers zitten de dagelijks benodigde vezels, hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen.

Voor mij werkt dit hartstikke goed. Want zo ben ik, ook op de dagen dat ik een druk schema en geen puf meer heb om wat klaar te maken, toch goed bezig! Want naast dat het makkelijk en tijdbesparend is krijg ik op deze manier ook nog eens mijn voedingsstoffen binnen. Kijk dat is nog eens een makkelijke en lekkere manier om in balans te blijven! Eh lekker? Ja lekker! De Maaltijdreep Pinda-Noga van Weight Care is zooo lekker, door de chocolade en noga voelt het echt als een traktatie. Tussendoor trakteer ik mezelf ook nog op een Krokante reep pure chocolade (serieus, echt heerlijk!). Dit tussendoortje bevat slechts 75 kcal. Zo wordt verantwoord bezig zijn wel heel makkelijk :).

Dit is echt verantwoord smullen 🙂

Wat doe jij om op gewicht te blijven? Heb jij de producten van Weight Care wel eens geprobeerd? Deel het Facebook zo kunnen we elkaar helpen om goed in ons vel te zitten!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren