Geluk

Deze tijdloze sieraden wil je hebben!

Ben jij ook zo gek op sieraden? Ik houd echt van sieraden, de ene keer kies ik voor uitbundig, de andere keer juist voor minimalistisch. Met trends heb ik niet zo heel veel, trends gaan zo snel! De ene keer is iets in, het volgende moment is het al weer uit de mode. Daarom kies ik liever voor tijdloze sieraden die over 10 jaar ook nog mooi zijn! Een mooi sieraad kan je outfit echt afmaken. 

Ik weet daarom ook altijd wat ik moet vragen (of geven) voor Sinterklaas of kerst. Sieraden zijn er in vele prijsklasse en je hoeft de deur niet uit (vind ik ideaal want ik houd niet zo winkelen), want online kun je ook hele mooie sieraden scoren. Wil jij je partner, moeder, zoon, dochter of juist jezelf eens verwennen met een mooi sieraad dan vind je hieronder inspiratie voor prachtige tijdloze sieraden:

1 Deze prachtige zilveren armband van Buddha to Buddha staat bovenaan mijn lijstje. Ik vind hem vooral door zijn eenvoud heel erg mooi en goed te combineren met andere armbanden. Als je hem alleen omdoet is het prachtig klassiek, maar als je deze armband met andere armbanden combineert dan wordt het juist weer stoer! Een mooi cadeau voor iemand anders of voor jezelf :).

2 Vind jij het ook altijd zo lastig om een cadeau voor je vriend, vader of broer te kopen? Ik vind het zelf altijd lastig om een cadeau voor een man te bedenken. Ik kom al snel uit op een luchtje of sokken. Dan is een sieraad misschien een leuk idee. Wat vind je van deze stijlvolle armband van Sem Lewis? Gaaf toch met dat leer! Maar je hebt ook prachtige ringen of leuke kettingen voor heren!

3 Ik weet trouwens ook al wat ik mijn beste vriendin voor haar verjaardag of misschien zelfs wel met kerst ga geven; deze goudkleurige oorbellen zijn echt prachtig en zo schattig met die hartjes. Dit is een setje met 4 oorbellen, handig voor als je meerdere gaatjes in je oren hebt of leuk om wat te wisselen!

4 Ik blijf nog even bij de oorbellen want ik ben ook fan van deze zilveren goudkleurige oorbellen van Violet Hamden. Stijlvol, trendy en toch tijdloos.  

5 Omdat Buddha to Buddha gewoon een prachtig merk is komt deze nog een keer terug op deze lijst. Want deze Buddha to Buddha ring van zilver is een must have, stoer en stijlvol tegelijk! Leuk om te weten dat de meeste sieraden van Buddha to Buddha ook als set komen, dus ook bij deze mooie ring past een bijpassende armband!