Geluk

Benieuwd hoe ik aan deze blonde lokken ben komen? Spoiler: ze komen niet van de zomerzon ;)

Benieuwd hoe ik aan deze blonde lokken ben gekomen?
Logo Her Health
Geschreven door Redactie

Soms krijg je iets en dan ben je zo enthousiast, dan wil je het delen! Dat is nu  ook het geval. Ik kreeg van Marije van WECOLOUR de vraag of ik hun haarkleuring uit wilde proberen. Wilde ik dat eigenlijk wel? Want ik ga altijd naar de kapper om mijn haar te laten verven, moest ik me hier dan nu zelf aan wagen?

Nou, ja dus! Op de site van WECOLOUR heb ik een aantal vragen beantwoord via de kleuradvies tool en heb zo mijn kleur uitgekozen, dat was binnen een paar minuten gepiept en de volgende dag had ik mijn pakketje haarverf al in huis. Tot zo ver, was ik meer dan tevreden.

Het pakketje past door de brievenbus dus dat is ideaal!

WECOLOUR is kapperskwaliteit haarverf maar dan zo puur mogelijk. Het heeft een natuurlijke dekking (ook als je grijs bent) en het bevat geen ammoniak, parabenen, resorcinol en ppd (maar wel met TDS), waardoor je haar glanst en de kleur lang mooi blijft.

Dus ik ben die zaterdag naar mijn moeder gegaan. Ik vind het met mijn lange haar toch wat lastig om het helemaal zelf te doen. Achteraf had ik het prima zelf kunnen doen, super easy, maar evengoed bedankt mam!

Ik koos voor de kleur 10.01 natuurlijk licht blond

En het resultaat? Ja dat zie je op de foto, ik vind het zo mooi. Ik ben er echt heel blij mee. Ik heb het gevoel dat ik net terugkom van een lange strand vakantie waarbij mijn haar mooi natuurlijk is opgelicht door de zon. Maar waar ik echt blij mee ben is het volgende: mijn haar is nog steeds gezond. Normaliter beschadigd mijn haar heel erg als ik het verf of highlights gebruik, nu is het totaal niet droog geworden en nog steeds makkelijk kambaar.

Ik zou dus de haarverf van WECOLOUR zeker aanraden! Het is niet duur en je kunt het nu proberen met € 10,- korting. Daarnaast is het dierproef vrij en kun je de verf na opening nog 12 maanden gebruiken, handig voor het bijwerken van je uitgroei!

Kijk voor meer informatie op www.WECOLOUR.com

Helemaal happy met mijn sun kissed hair!

Over de schrijver

Logo Her Health

Redactie