Geluk

Het belangrijkste ding wat je volgens jouw sterrenbeeld nodig hebt om je goed te voelen

jouw sterrenbeeld

Ram: Uitdaging
Een ram houdt wel van een uitdaging. Ze zijn de eersten die een weddenschap of discussie aangaan, een marathon rennen of iets nieuws proberen. Ze vinden het leuk om risico’s te nemen en dit doen ze niet alleen voor de kick, ze houden ook van het gevoel om bewonderd te worden. De wereld ligt aan hun voeten en ze zien alles als een avontuur.

Stier: Ontspanning
Een stier heeft een vredevol leven nodig. Ze houden van ontspanning en ze willen graag de tijd hebben om over dingen na te denken. Daarom vinden ze het prettig om regelmaat en overzicht in hun dagelijkse schema’s te hebben. Ze vinden het fijn om te weten dat er iemand is die ze kunnen vertrouwen en waar ze op kunnen bouwen. Geef een stier een betrouwbare partner, rust en lekker eten en ze zijn gelukkig.

Tweeling: Goede gesprekken
En als tweelingen geen goed gesprek voeren dan lezen, schrijven of bloggen ze graag. Het is niet zo dat ze graag willen dat er naar ze geluisterd wordt, ze vinden het gewoon leuk om hun gevoelens op deze manier te uiten en om zich te verliezen in hun fantasie.

Kreeft: Warme knuffels
Kreeften hebben het nodig om zich geliefd en gewaard te voelen. Ze zijn zorgers en ze helpen graag anderen, maar ze verwachten ook dat andere mensen hetzelfde voor hen doen. Ze hebben een sterke band met hun familie en ze zien hun beste vrienden ook als familie. Ze voelen zich gelukkig als ze in een veilige omgeving zijn en ze vinden het daarom heerlijk om thuis te blijven.

Leeuw: Complimenten
Met schoonheid, vleierij en complimenten zul je ver komen bij een leeuw. Leeuwen zijn graag de ster van de show, zelfs als ze liever achter de schermen werken. Ze vinden het fijn om in een positie te zijn waar ze aandacht krijgen. Als je ze een oprecht compliment maakt dan zijn ze zo blij als een kind. Daarnaast zijn ze ook heel beschermend en loyaal naar de mensen om wie ze geven.

Maagd: Erkenning
Het instinct van de maagd is om de mensen om hem heen van dienst te zijn. Ze kunnen geen nee zeggen tegen iemand die hen nodig heeft, maar ze vinden het wel fijn om erkenning voor hun help te krijgen. Een simpel dank je wel is belangrijk voor een maagd.

Weegschaal: Harmonie
Weegschalen houden van een ontspannen leven. Ze vermijden drama en ze willen dat er harmonie heerst. Eerlijk is eerlijk, dit is niet voor anderen dit willen voor zichzelf. Ze hebben rust en harmonie nodig om zich goed te voelen. Een weegschaal vindt het ook heerlijk om verliefd te zijn.

Schorpioen: Privacy
Schorpioenen stellen privacy erg op prijs. Ze delen liever niet te veel, daarom is het zo belangrijk voor de schorpioen om iemand te hebben die ze kunnen vertrouwen en waar ze hun geheimen aan kwijt kunnen. Dit is belangrijk voor ze omdat ze anders snel geïsoleerd raken van anderen.

Boogschutter: Avonturen
Een boogschutter wil ontdekken. Ze hebben avonturen, ongeplande dingen en spontane vreugde nodig. Door avonturen te beleven raken ze niet verveeld en ontmoeten ze nieuwe mensen met wie ze kunnen lachen of nieuwe gesprekken kunnen voeren.

Steenbok: Respect
De steenbok is zich van alle sterrenbeelden het meeste bewust van status. Ze hebben het nodig om zich gerespecteerd te voelen. Ze zijn er trots op als ze aanzien hebben en binnen hun familie hebben ze vaak de reputatie als de betrouwbare persoon. Ze hebben verantwoordelijkheidsgevoel en ze houden ervan om alles onder controle te hebben.

Waterman: Individualiteit
Watermannen willen graag uniek zijn. Ze leven hun leven op hun manier. Ze volgen de trends en ze staan open voor nieuwe concepten en ideen. Daarnaast zijn het goede luisteraars en ze hebben oprecht interesse in levensverhalen van anderen.

Vissen: Alleen zijn
Vissen hebben een enorme verbeelding en kunst, films, literatuur, geschiedenis en muziek vinden ze inspirerend. Omdat het dromers zijn vinden ze het fijn om alleen te zijn. Ze hebben tijd alleen nodig om na te denken, maar ze zijn daarnaast ook erg empathisch. Ze voelen heel goed aan wat anderen nodig hebben.

PS. Volg jij Herhealth.nl al op Instagram? @herhealth.nl

Elitedaily.com Foto thefashionguitar.com