Geluk

Het is de tijd om je leven terug te pakken van hetgeen je heeft gebroken

Pak het leven terug van hetgeen je gebroken heeft

Pak je leven terug van je fouten. Je bent zo veel meer dan je fouten en de dingen die je niet leuk vindt aan jezelf. Wie was je voordat jij je door je fouten en minpunten liet definiëren? Voordat je je focuste op je tekortkomingen, imperfecties en zwakke punten? Wie was je voordat jij jezelf met anderen begon te vergelijken, voordat je teleurgesteld was in je lichaam en voordat je niet meer in jezelf geloofde?

Pak je leven terug van wat je heeft gebroken. Het verleden is bekend en bekend terrein voelt veilig, zelfs als het niet goed voor je is. Beloof me daarom dat je nooit meer terug gaat naar wat je gebroken heeft, naar wat je hart, geest en ziel in stukjes heeft geslagen. Pak je leven terug van wat je heeft gebroken en ga nooit meer meer terug naar de persoon of situatie die je heeft gebroken. Jij wordt weer jezelf als jij jezelf dit toestaat.

Pak je leven weer terug van onverschilligheid. Je denkt misschien dat jij jezelf beschermt door jezelf af te schermen, door een muur om je heen te bouwen. Maar het mooie aan leven is juist dat je je openstelt, dat je risico’s neemt en dat je je hartslag soms omhoog brengt. Dit zijn juist prachtige reminders dat je leeft! Gebruik je hart als kompas, laat je leiden door je nieuwsgierigheid en niet door je angst. Ren niet weg als dingen eng zijn, wordt af en toe een beetje bang en geniet van alle mooie dingen die je onderweg tegenkomt.

Aan het eind van de dag ben jij degene die bepaalt hoe jouw leven eruit ziet. Jij bepaalt hoe je omgaat om de pieken en dalen van het leven. Pak je leven terug van alle negativiteit en van alle dingen die je naar beneden halen. Pak je leven terug en laat het groeien tot iets wat je inspireert, iets waar je gepassioneerd over bent en tot iets waar je trots op bent.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?