Relaties

Als hij deze 10 basic dingen niet doet dan verdient hij je niet

Als hij deze 10 basic dingen niet doet dan verdient hij je niet

1 Nieuwe dingen met jou proberen. Als jij van koken houdt en je wilt dat hij een keer mee gaat naar een kookklas dan zou hij dit voor je moeten doen. Zelfs als hij een bloedhekel heeft aan koken.

2 Respect voor je hebben. Hij hoeft echt niet elke deur voor je open te houden, maar hij moet je wel als zijn gelijke behandelen. Hij zou je nooit mogen uitschelden of je bewust een rotgevoel mogen geven, alleen omdat hij een rotdag had en hij iemand zoekt om het op af te reageren.

3 Moeite doen. Hij moet niet stoppen met zijn best doen op het moment dat jullie een stel zijn. Zelfs als jullie al jaren bij elkaar zijn moet hij nog met je flirten, je meenemen op dates en doen wat het ook is dat jou gelukkig maakt.

4 Je showen. Hij hoeft echt niet over je op te scheppen op social media, maar je hand vasthouden of je trots introduceren bij zijn familie, vrienden of collega’s is niet te veel gevraagd. Hij zou je juist aan iedereen die belangrijk voor hem is moeten willen voorstellen.

5 Naar je luisteren. Natuurlijk dwaalt hij af als jij een samenvatting geeft van de laatste aflevering van je favo soap. Maar wanneer je het hebt over werk of familie dan zou hij met volle aandacht naar je moeten luisteren. Als hij om je geeft dan let hij op.

6 Jou het gevoel geven dat je mooi bent. Het maakt niet of je opgezwollen bent of onder de pukkels zit, hij moet jou ervan overtuigen dat hij je altijd de mooiste vrouw van deze aarde vindt.

7 Je troosten als je huilt. Hij zou niet heel hard weg moeten rennen zodra jouw tranen beginnen te stromen. Nee hij zou juist dichterbij moeten komen, je vasthouden en je aanmoedigen om alles eruit te laten.

8 Trouw zijn. Het maakt niet uit hoeveel je van hem houdt. Als hij je bedriegt verdient hij je niet. Als jij met andere vrouwen flirt verdient hij je niet. Er is iemand die in zijn handen zou knijpen als hij zichzelf jouw vriend zou mogen noemen en die iemand zou jou nooit pijn doen.

9 Eerlijk tegen je zijn. Hoe kun je iemand daten die recht in je gezicht tegen je liegt? Je moet je partner kunnen vertrouwen. Als je over hem twijfelt dan moet je hem loslaten.

10 Je vertellen dat hij van je houdt. Of in ieder geval dat hij je heel leuk vindt. Als hij zijn emoties altijd voor zichzelf houdt dan zal je relatie niet lang duren. communicatie is niet overschat, het is noodzakelijk voor een gezonde relatie.