Relaties

11 tekenen dat hij van je houdt, wat er ook gebeurt

11 tekenen dat hij van je houdt en je nooit meer laat gaan

Iemand vinden die bij je blijft, ongeacht wat er ook gebeurd, is moeilijk. We hebben allemaal onze mindere kanten. Het enige wat belangrijk is, is iemand vinden die hier niks om geeft. Iemand die jou op de eerste plek zet. Iemand die door dik en dun bij je zal blijven.

De waarheid is dat wanneer een man bij je wil zijn, hij ook daadwerkelijk bij je zal zijn. Zo simpel is het. Hij zal verschillende manieren hebben om zijn toewijding en liefde aan jou te laten zien. Hieronder vind je 11 voorbeelden van dingen die een man doet die jou nooit meer zal laten gaan.

1 Hij vindt je altijd mooi (met of zonder make-up)

We proberen bijna allemaal oneffenheden te bedekken met make-up of we gebruiken het omdat we ons er zelfverzekerder en mooier door voelen. Wat het geval ook is, een man die verliefd op je is maakt het niet uit of je wel of geen make-up op hebt. Bovendien vindt hij je misschien zelfs mooier zonder, omdat je er dan puur en kwetsbaar uitziet. En vergeet niet: hij werd verliefd op je met je oneffenheden, die oneffenheden die je gezicht juist uniek maken.

2 Hij geeft niet om je gewicht

Wij vrouwen piekeren vaak nog te veel over ons gewicht. Maar voor je man doet je gewicht er helemaal niet toe. Een man die echt verliefd op je is kan het helemaal niets schelen hoeveel kilo jij bent afgevallen of bijgekomen; hij houdt van je zoals je bent.

3 Leeftijd is voor hem alleen maar een getal
Wanneer een man echt van je houdt en zijn leven met je wil doorbrengen, zal hem die paar rimpels op je gezicht een zorg zijn. Hij is er trots op dat jullie samen ouder worden en dat jullie samen rimpels krijgen. Rimpels zijn voor hem zijn sporen van een mooi leven wat hij met jou heeft doorgebracht.

4 Hij is geen control-freak
Mensen verwarren soms het voor iemand willen zorgen met controle willen houden over iemand. Elke relatie waarbij partners elkaar proberen te controleren is een giftige relatie. Een emotioneel volwassen man zal in je geloven en je alle vrijheid geven die je nodig hebt. Hij zal de relatie niet verstikken met zijn twijfels en onzekerheden, omdat hij begrijpt wat een gezonde relatie inhoudt.

5 Hij heeft vrede met je stemmingswisselingen
Hij begrijpt de problemen die je elke maand tegenkomt als het om je menstruatie gaat. Hij houdt van je en hij houdt met dezelfde intensiteit van jou in ‘die dagen’. Hij brengt je chocolade en probeert niet op je zenuwen te werken.

6 Hij ondersteunt je in moeilijke tijden
Wanneer een man een leven met je wil opbouwen, zal hij je steunen als je een crisis doormaakt. Hij neemt verantwoordelijkheden op zich en je kunt er altijd zeker van zijn dat wat er ook gebeurt, jij er niet alleen voor staat.

7 Hij probeert je niet te veranderen
Een man die smoorverliefd op je is, is verliefd geworden op de persoon die je bent en hij hoeft niets aan je te veranderen. Hij begrijpt dat niemand perfect is en dat iedereen zijn eigenaardigheden heeft. Maar een man die zichzelf in de toekomst met jou ziet, zal de echte jij accepteren.

8 Hij vergeeft je je fouten
Hij begrijpt dat het hebben van een relatie niet alleen regenbogen en vlinders zijn. Het is menselijk om soms fouten te maken of om dingen te verpesten. Een man die van je houdt en die bij je wil zijn, kan gelukkig vergeven en vergeten. Alleen al omdat de gedachte dat hij niet bij je is, is zo eng is dat hij nooit het risico zou lopen om je te verliezen vanwege een fout die je maakte.

9 Hij helpt je omgaan met geesten uit het verleden
Iedereen heeft zijn bagage. De sleutel is hoe iemand hiermee omgaat. Als je partner bereid is om te luisteren, je te begrijpen en je te helpen je problemen te overwinnen, heb je een keeper! Een man die echt van je houdt.

10 Hij is er ook voor jou wanneer je je down voelt
Hij kent je zo goed dat hij meteen zal merken wanneer je je down voelt. Hij zal je gevoelens niet negeren of je met rust laten. In plaats daarvan zorgt hij voor je en doet hij er alles aan om je beter te laten voelen.

11 Hij geeft je ruimte
Soms zijn we allemaal overweldigd en moeten we wat tijd nemen om op te laden en op onszelf te zijn. Een man die van je houdt, begrijpt je behoefte aan ‘me-time’. Hij zal je deze periode respecteren omdat hij jou respecteert (en van je houdt 😉 ).

Bron Thepowerofsilence.co Foto Hellofashionblog.com