Geluk

Bedankt voor alle gesloten deuren

Bedankt voor alle gesloten deuren

Bedankt voor alle gesloten deuren. Voor de keren dat er een deur dicht ging, maar er ergens anders een beter raam openging. Bedankt voor de keren dat er deuren gesloten werden waardoor ik op betere plekken belandde. Bedankt voor omwegen die ervoor zorgden dat ik mensen heb leren kennen die me nu zeer dierbaar zijn.

Bedankt voor alle keren dat er nee tegen me is gezegd. Bedankt voor alle keren dat ik ben afgewezen en de keren dat ik werd gedwongen om iets los te laten wat ik zo graag wilde, want nu weet ik dat ze niet goed voor me waren. Nu weet ik dat zonder ze veel beter af ben en nu weet ik wat ik verdien. Nu weet ik dat al deze nee’s hebben geleid tot een Ja die veel mooier was. 

Bedankt voor alle dingen die zijn geëindigd. Bedankt voor alle keren dat ik afscheid moest nemen. Deze dingen waren niet voor mij bedoeld. Er kwam iets beters om de hoek en daar moest ik even op wachten. 

Bedankt voor alle drempels op de weg, waardoor mijn leven opeens een andere kant op werd gestuurd. Bedankt voor het me laten inzien dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Er is meer dan één manier om mijn leven te leven, er is meer dan één bestemming.

Daarom heb ik nu vertrouwen, vertrouwen in mijn lot, vertrouwen in de toekomst, vertrouwen dat het goedkomt. Ik weet dat er nog mooie dingen op mijn pad komen. Bedankt voor de dichte deuren waar ik van weg moest lopen waardoor ik betere moest open.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?