Geluk

Aan iedereen die wel eens worstelt

Aan iedereen die wel eens worstelt

Jij bent geliefd, jij bent genoeg, jij bent sterk, jij bent goed zoals je bent. Je worstelt wel eens en jouw dalen zijn altijd net wat dieper zijn dan die van anderen. Maar jij kunt dit, je bent sterk genoeg om ook hier weer doorheen te komen. Want ook al voel jij je niet altijd sterk, toch zet je altijd weer een dapper gezicht op en ga je door. Maar onthoud dat je dit niet alleen hoeft te doen, mag terugvallen op de mensen om je heen. Je mag om hulp vragen.

Weet ook dat je best doen genoeg is. Ook als het niet zo voelt. Je voelt je misschien niet succesvol, maar weet dat dit wel zo is. Jij hebt een positieve invloed op de wereld, vergeet dit niet. De mensen om je heen geloven in je, ook als jij eventjes niet in jezelf gelooft.

Dus wees niet te streng voor jezelf. Je hebt het zo ver geschopt, je bent al zo ver gekomen, wees daar trots op! Dit is nog maar het begin, je hebt zo veel potentie, zo veel liefde om te delen. Wees niet bang om dingen te proberen, wees niet bang om te falen. Doe wat je wilt doen! Je kunt het! Geloof in jezelf, heb vertrouwen in jezelf. Zie wat andere mensen al lang hebben gezien.

Als je weer eens aan jezelf twijfelt lees dan dit stuk. Je bent moedig, je bent meer dan capabel en je zult stralen! Vergeet dit alsjeblieft niet, want zodra jij in jezelf begint geloven dan zal de het leven met je meestromen. Dan zal je zien dat je niet meer tegen de stroom in hoeft te worstelen, maar dat jij je mee kan laten varen met de stroom van het leven.  Dan zal je zien dat er dingen gebeuren die je niet voor mogelijk had gehouden, dan zal je zien dat je toch sterker bent dan je dacht.

ks_icon icon=”fa-heart” color=”#ee0065″ type=”fa”] Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?