Geluk

7 ongemakken die juist betekenen dat je groeit als persoon

1 Heb je het gevoel dat je niet dezelfde persoon bent als je ooit was? Waarschijnlijk ben je dit ook niet en dat is goed. Elke moment, elke ervaring, elk hoofdstuk in je leven is bedoeld om je verder te brengen. 

2 Het gevoel dat iedereen veel verder is dan jij. De waarheid is dat sommige mensen inderdaad verder zijn dan jij. Er zal altijd iemand zijn die heeft wat jij wil. Maar dit betekent ook dat je zelfbewust bent en in staat bent om de successen en prestaties van anderen te herkennen. Gebruik deze kennis om jezelf te motiveren om je eigen pad te definiëren. 

3 Je onzeker voelen. Onzekerheid komt voort uit verschillende dingen, maar verandering is sowieso een grote trigger voor onzekerheid. Je begeeft je op onbekend terrein. Je twijfelt aan jezelf en waar je toe in staat bent. En juist daar is de ruimte om te groeien. 

Volg Herhealth.nl ook op Instagram

4 Je ongelukkig voelen met je carrière. Het is niet de bedoeling dat je altijd op dezelfde plek blijft. Als jij je ongelukkig begint te voelen dan betekent dit dat jij je huidige functie bent ontgroeid en je iets beters en groters nodig hebt!

5 Je rusteloos voelen. Rusteloosheid is een signaal dat je sneller groeit dan de mensen om je heen. Dit leidt tot het gevoel van stagnatie. Je hebt nieuwe inspiratie nodig die past bij jouw energie. 

6 Je comfortabeler voelen als je alleen bent dan wanneer je met vrienden bent. Tijd alleen doorbrengen is goed. Misschien heb je tijd nodig om op te laden en je te focussen op je prioriteiten. Dat kan lastig zijn om te doen als je omgeven bent door mensen en je constant social moet zijn. 

7 Je eenzaam voelen. Aan je huidige emotionele (en misschien ook fysieke) behoeftes wordt niet voldaan. Dit herkennen en erkennen betekent dat je kunt kiezen om tijd te spenderen aan de dingen die je meer tevreden laten voelen en die je als persoon laten groeien.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

thoughtcatalog.com