Geluk

7 dingen, waarvan je niet realiseert dat je ze doet, omdat je spiritueel wakker bent geworden

7 dingen, waarvan je niet realiseert dat je ze doet, omdat je spiritueel wakker bent geworden

1 Je zet vraagtekens bij bepaalde dingen en gelooft niet alles
Je zet niet alleen vraagtekens bij de dingen die om je heen gebeuren, ook zet je vraagtekens bij jezelf en de keuzes die je hebt gemaakt. Je hebt de neiging om alles te analyseren en neemt niet zomaar meer beslissingen. 

2 Je volgt de massa niet
Je hebt de neiging om het tegenovergestelde te doen van wat de maatschappij doet of van je verlangt. Je zorgt voor je geest, lichaam en ziel door goed voor jezelf te zorgen, gezond te eten, regelmatig te bewegen, te mediteren en andere activiteiten die mensen die ‘spiritueel wakker’ zijn geworden doen. Je denkt echt niet dat je beter bent dan anderen, maar je weet zelf heel goed wat het beste voor jou is en daarom doe je dat. Je probeert niet anders te zijn, maar je doet gewoon wat jij belangrijk vindt.

3 Je wilt de wereld redden
Als je spiritueel wakker bent geworden dan kun je waarschijnlijk niet begrijpen waarom onze wereld werkt zoals hij werkt. Je weet dat we moeten stoppen met het vervuilen van onze planeet, het verspreiden van haat, meedoen met oorlogen en egocentrisch zijn en wilt graag dat anderen dit ook weten. Mensen noemen je soms een dromer of een hippie, maar je weet dat bewust leven de enige juiste manier voor jou is. Het maakt je niet uit wat anderen van je denken, jij wilt deze wereld tot een betere plek maken. 

4 Je vindt het fijn om alleen te zijn
Je vindt het fijn om alleen te zijn en kunt genieten van de stilte. Je kunt je oncomfortabel en ongemakkelijk voelen in grote groepen. Onder een kleedje op de bank met een goed boek en lekker kop thee is dan ook jouw ideale tijdsbesteding. 

5 Je staat open voor nieuwe ideeën
Hoewel jij je eigen ideeën en mening hebt over de wereld sta je wel open voor andere perspectieven en ideeën. Mensen die spiritueel wakker zijn geworden hebben hun ego tot stilte gemaand en begrijpen dat hun ideeën niet automatisch de beste ideeën zijn. Ze zijn ook nieuwsgierig naar wat anderen te zeggen hebben. Als mensen blijven we altijd groeien dus er blijft altijd ruimte voor verbetering. Jij weet dat de wereld moet veranderen en dat deze verandering bij onszelf begint.

Volg Herhealth.nl op Instagram

6 Je geeft mensen advies
De mensen die je kennen weten dat je outside the box denkt en dat je een unieke kijk op de wereld hebt. Ze hebben het gevoel dat ze jou kunnen vertrouwen om hun goed advies te geven. Dus ze komen regelmatig langs voor dit advies. Mensen die spiritueel wakker zijn geworden hebben vaak niet eens door hoe vaak mensen eigenlijk bij ze aankloppen voor hulp, juist omdat ze het gewend zijn. Je bent makkelijk benaderbaar en vriendelijk, dus de perfecte persoon voor iemand die een luisterend oor en wat wijze woorden nodig heeft. 

7 Je houdt niet zo van autoriteit
Je hebt waarschijnlijk niet eens door dat je het doet, maar je zet eigenlijk altijd vraagtekens bij autoriteit en je voelt je absoluut niet bedreigd door mensen die een hogere positie dan jij hebben. Je weet dat zij ook gewoon mensen zijn en je praat met ze op jouw level. Je volgt voor het grootste gedeelte de regels die ons door de maatschappij zijn opgelegd, maar als je iets niet bevalt dan doe je het niet.

Als jij jezelf herkent in sommige van de bovenstaande punten dan ben jij waarschijnlijk ook spiritueel wakker geworden zonder dat je het zelf door had! Wij wensen je in ieder geval alle goede op jouw pad en hopen dat je harmonie en geluk vindt tijdens jouw zoektocht. 

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?