Relaties

5 dingen die je elke maand met je partner zou moeten doen

5 dingen die je elke dag met je partner zou moeten doen

Een sterke relatie blijft altijd werken. Heb je een leuke en goede relatie en wil je graag dat dit zo blijft? Hier is je maandelijkse checklist!

1 Ga je woonplaats uit
We hebben dagelijkse patronen, we moeten nou eenmaal naar ons werk, eten, slapen, sporten.. soms worden deze patronen een beetje een sleur. En hoewel we wel zouden willen, zit het voor de meesten van ons niet in om elke maand een weekendje weg te gaan. Maar wat dacht je van een lunch in dat dorpje verderop? Of een keer een nachtje slapen in een B&B in die leuke stad of juist op het platteland? Deze mini avonturen bieden legio mogelijkheden, super leuk om samen met je partner ons land te onderzoeken!

2 Doe dingen alleen
Samen dingen met vrienden en vriendinnen doen is hartstikke gezellig. Maar weet je wat net zo belangrijk is? De tijd nemen om je eigen relaties met mensen op te bouwen zonder dat je partner hier altijd bij is. Ga gezellig met je vriendin naar de bios, ga lunchen met je moeder of ga een stuk wandelen met je maatje. Het geeft je de nodige ruimte in een relatie.

3 Ga romantisch dineren
Wanneer we het druk hebben wordt eten vooral een noodzakelijke behoefte. Iets waar we geen zin in hebben (Wat eten we nu weer? Haal jij maar eens boodschappen? Jij kookt vanavond!). Daarom is het zo belangrijk om minstens 1 keer per maand samen de tijd te nemen voor een romantisch diner. Je kunt naar een restaurant gaan, heerlijk! Maar als dit te kostbaar is kun je ook samen gezellig thuis kaasfonduen of samen wat lekkers maken. Als jullie maar van elkaars gezelschap genieten!

4 Geef cadeautjes
Nee hoor, jullie hoeven elkaar geen dure cadeaus te geven, maar een lief gebaar is wel belangrijk. Neem eens bloemen voor haar mee, haal eens een keer dat speciaal biertje of die lekkere wijn voor hem. Deze kleine gebaren zijn super leuk en super belangrijk!

5 Probeer iets nieuws
Ga samen naar een concert van een nieuwe band, probeer samen yoga uit, ga samen een stuk wandelen op een plek die onbekend voor jullie is of bezoek een stad die jullie beiden niet zo goed kennen. Ervaringen delen zorgt voor een enorm gevoel van verbintenis. Plus! Jullie creëren zo weer mooie nieuwe herinneringen.