Relaties

5 Dingen die je elke dag tegen je partner zou moeten zeggen

5 dingen om elke dag tegen elkaar te zeggen

Jij en je partner zien niet meer alles door een roze bril. Jullie houden van elkaar, maar soms komt de sleur ook wel eens een beetje binnen. Hoe houd je jullie liefde nou levendig en de sleur zo veel mogelijk buiten de deur? Zeg deze 5 simpele dingen elke dag tegen elkaar en je bent al lekker op weg om de sleur zo goed mogelijk buiten de deur te houden!

1 “Goede morgen!”
Misschien ben je één van die mensen die ’s ochtends direct springlevend uit springt om een heerlijk healthy ontbijtje te regelen en direct nog even 10 km hard te lopen? Maar de meeste van ons zijn wat minder ‘sterk’ ’s ochtends en daarom zijn de ochtenden nou niet altijd even romantisch. We zijn nou eenmaal mensen, dus we hebben nu eenmaal stress en we zijn nou eenmaal moe. Maar een simpele ‘goede morgen schatje!’ zal je partner eraan herinneren dat hij jouw lichtpuntje is. Natuurlijk klinkt het een beetje makkelijk en slijmerig, maar je zou geen enkele ochtend samen als vanzelfsprekend moeten beschouwen.

2 “Het spijt me”
Je gaf je partner vanmorgen een snauw die niet nodig was, de favoriete trui van je vriend is 5 maten gekrompen nadat jij hem had gewassen of je vergat haar moeder een berichtje te sturen op haar verjaardag. Slik je verdomde trots in en zeg dat het je spijt! Je kunt dingen zo snel en zo makkelijk goed maken en recht zetten. Het toont aan dat je de gevoelens van je partner belangrijker vindt dat dan je eigen koppigheid. Daarnaast herinnert het je partner eraan dat jullie echt wel bij het zelfde team horen.

3 “Dat is echt een goed idee!”
Of een soortgelijk compliment. Doe de moeite om je partner minstens één keer per dag te vertellen dat je trots op hem omdat hij voor zichzelf opkwam op zijn werk, dat hij een goed idee heeft voor het eten van vanavond of wat dan ook. Steun je partner en moedig hem aan. Dit zorgt een fijner en gelukkiger gevoel in jullie relatie.

4 “Hoe was jouw dag?”
Wanneer we ons heel comfortabel rond iemand anders voelen is het is het heel makkelijk om op te gaan in je eigen stress en zorgen. Als dit gebeurt kunnen we nog wel eens vergeten om te vragen hoe de dag van onze geliefde was. Maar door dit elke dag te vragen, herinner jij je partner eraan dat je wel degelijk benieuwd bent naar zijn of haar dag, zorgen en beslommeringen.

5 “Ik houd van jou”
4 kleine, maar super krachtige woordjes. Het maakt niet uit dat de ander al weet dat je van hem of haar houdt en het maakt niet uit dat je het gister ook al hebt gezegd. Ik houd van jou zeggen is de makkelijkste en meest effectieve manier om je partner te laten weten dat je er nog steeds voor de volle 100% voor gaat.
purewow.com