Gezondheid

4 manieren om je huis te ontdoen van negatieve energie

4 manieren om je huis te ontdoen van negatieve energie

Het gevoel wat je krijgt als je werk zich opstapelt en je niet meer weet hoe je je werk normaal kunt doen kennen we allemaal wel. Het negatieve gevoel wat je krijgt in je buik als je relatie niet goed gaat of als je ruzie hebt met een vriend of vriendin kennen we ook wel. Wanneer er opeens negatieve dingen in je leven gebeuren dan lijkt het wel of deze negativiteit ook in je huis hangt. Door deze negativiteit uit je huis te halen kun je een goede eerste stap zetten naar een positiever leven. Onderstaand zie je hoe je dit kunt doen:

1 Geef je over
Besluit om te stoppen met het forceren van dingen om eruit te zien zoals andere mensen dit graag willen zien. Haal alles weg wat eigenlijk niet bij jou past en wat niet goed voor jou voelt. Familiestukken waarvan jij je verplicht voelt om neer te zetten tot accessoires of kunst wat je wat vrienden hebt gekregen, maar wat je eigenlijk niet mooi vindt. Laat alles los wat meer voelt als een verplichting dan een plezier.

2 Als iets kapot is, maak het
Alles van een slecht sluitend raam tot een blender die eigenlijk niet meer werkt, moet worden gemaakt. Het is een reflectie van de stand van jouw leven. Een huis zal nooit perfect zijn, maar door te doen wat je kunt zul je positieve energie krijgen. Als je het niet kan betalen om dingen direct te maken dan kun je een plan maken om ze uiteindelijk te laten maken.

3 Geef je keuken een oppepper
Vul je keuken met gezonde en verse voedingsmiddelen en levende planten. Stop in plaats van pizza’s bevroren bessen en frambozen in je vriezer en vervang de frisdrank uit je koelkast voor groente en fruit. Focus je op de energierijke producten die in je keuken zijn en die je de energie geven die je nodig hebt.

4 Voeg liefde toe
Liefde is helende kracht. Haal de negatieve energie uit je huis door meer dingen te doen die je leuk vindt. Maak een breihoekje, een naaikamertje, een puzzeltafel of een yoga-plekje, maar maak plaats in je huis voor iets wat je echt leuk vindt.

Dagen die gevuld zijn met geluk en energieke gedachtes maken het de moeite waard om je hoofd leeg te maken van alles niet meer welkom is. Wanneer je begint met het verwijderen van negatieve dingen uit je huis en leven dan zul je zien dat je de negatieve energie die in je huis hangt kwijt zult raken.

Foto: Hellofashion.com