Geluk

Dit jaar geef ik mezelf een nieuwe kans

Dit jaar geef ik mezelf een nieuwe kans

Dit jaar vergeef ik mezelf. Ik vergeef mezelf voor al mijn tekortkomingen, mijn fouten, voor al de dingen die ik heb gedaan waar ik spijt van heb. Ik vergeef mezelf voor alle keren dat ik viel voor de verkeerde mensen en voor alle keren dat ik mensen voor lief heb genomen. Ik vergeef mezelf voor alle keren dat ik mijn doelen niet heb gehaald en mijn dromen heb opgegeven. Ik vergeef mezelf voor de stomme keuzes die ik heb gemaakt.

Dit jaar probeer ik het opnieuw. Dit jaar ga ik overwinnen, ga ik opnieuw dromen en stel ik nieuwe doelen voor mezelf, mijn toekomst en de mensen van wie ik houd. Ik ga ervoor, zonder bang te zijn. Ik ga het gewoon proberen. Dit jaar ga ik mijn best doen.

Dit jaar heb ik weer vertrouwen. Ik vertrouw in mezelf. Ik vertrouw dat ik meer dan goed ben. Ik vertrouw erop dat ik de dingen kan die ik wil doen. Ik vetrouw erop dat ik ondanks mijn tekortkomingen goed genoeg ben. Dit jaar heb ik ook weer vertrouwen in mensen, vertrouw ik erop dat er nog genoeg mensen zijn met een groot hart. Dat er mensen zijn die me zullen steunen als dit nodig is en dat we samen het leven mooier en makkelijker kunnen maken. 

Dit jaar ga ik eerlijk zijn. Ik ga eerlijk zijn tegen mezelf en tegen de mensen om me heen. Het is klaar met mooi weer spelen, met leugens en doen alsof. Als ik iets niet leuk vind of niet wil dan ga ik hier eerlijk over zijn en zal ik mezelf uitspreken. Ik ga eerlijk zijn over wat ik voel en over wie ik ben.

Dit jaar ga ik groeien en zijn wie ik wil zijn. Ik zal mezelf zijn zonder er bij nat denken wat anderen hiervan vinden. Ik ga mezelf toestaan om mezelf te zijn. Ik laat mezelf los, ik ga risico’s nemen.

Dit jaar ga ik trots op mezelf zijn. Weten dat ik het soms heel goed doe en dat ik mezelf soms best een applaus mag geven. Niet omdat ik geweldig of fantastisch ben, maar omdat ik ik ben. Omdat ik durf te leven en omdat ik elke dag een stapje zet. Omdat ik sterker ben dan ik ooit had dacht.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?