Relaties

10 Signalen dat je met dé man van je leven bent

Hoe doorbreek jij het patroon van onbeschikbare partners

1 Jullie communicatie is duidelijk
Je kunt met je partner overal over praten. Je voelt je vrij en veilig genoeg om te praten over je angsten, je zorgen of om je mening te geven over dingen. Je weet dat je partner jou nooit zal veroordelen.

2 Je partner is de eerste met wie je wat wilt delen
Of je nou eindelijk die promotie krijgt of dat een collega met jouw eer aan het strijken is, je partner is de eerste die je belt om je zorgen of vreugde mee te delen. Je weet dat hij er altijd voor je is.

3 Je vindt het heerlijk om samen tijd door te brengen
Je brengt je tijd liever met je partner door dan met iemand anders. Je geniet van elkaars gezelschap, of dit nu is als je samen uit eten bent, op de bank hangt of met een groep vrienden uit bent.

4 Jullie respecteren en steunen elkaar
Jullie steunen elkaar in elkaars carrière, hobbies en vriendschappen. Wanneer je met anderen bent dan praat je alleen vol respect, trots en liefde over je partner. Wanneer jullie niet bij elkaar zijn dan zijn er geen verleidingen want jullie zijn eerlijk en hebben respect voor elkaar.

5 Jullie hebben het over de toekomst
Jullie hebben het beiden over toekomstplannen zonder angst. Je voelt je alleen maar blij als je eraan denkt dat jullie je hele leven samen gaan doorbrengen.

6 Je partner accepteert je zoals je bent
Je partner houdt van je zoals je bent en geeft je zelfvertrouwen. Natuurlijk kun je als persoon groeien en aan jezelf werken, maar voor je partner ben je nu al goed.

7 Je vertrouwt elkaar
Je hoeft niet de hele tijd samen te zijn om elkaar te vertrouwen. Ook als jullie niet samen zijn dan weet jij dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Sterker nog, je denkt er niet eens over na.

8 Jullie vinden elkaar nog steeds aantrekkelijk
Jij en je partner zijn beste vrienden maar jullie hebben af en toe ook nog steeds vlinders van elkaar in je buik. Jullie kennen elkaar door en door maar vinden elkaar nog steeds hartstikke aantrekkelijk en hebben chemie samen.

9 Jullie willen conflicten oplossen
Ook jullie hebben wel eens conflicten maar jullie doen altijd je best om dit samen op te lossen. Geen enkele relatie gaat vanzelf en heeft tijd en aandacht nodig. En jullie steken graag tijd en moeite in jullie relatie.

10 Je partner luistert naar je
Je partner luistert echt naar je, hij heeft interesse in jou. Hij onthoudt wat je zegt en hij denkt met je mee.

Herkennen jij en je partner bovenstaande eigenschappen? Wees dan heel blij met en trots op jullie relatie! Want bijzondere dingen moet je koesteren.