Bewegen Gezondheid

Samen trainen voor de Marikenloop, doe je ook mee?

Ren jij ook mee met de Marikenloop?

De zon schijnt weer en de dagen worden langer, tijd om weer lekker buiten te sporten! Ik ben een hardloop fan, ik vind het de perfecte manier om mijn hoofd leeg te maken en om mijn conditie op pijl te houden (en oké ook om mijn billen een beetje in proportie te houden ;)). Hardlopen is goed voor je geest, het houdt je jong (yep wetenschappelijk bewezen), het is goed tegen stress en het zorgt voor een sterk lijf!

Het grote voordeel van hardlopen is dat het je bijna niets kost! Je hebt alleen stel goede schoenen en fijn zittende kleding nodig, check Intersport.nl voor hun uitgebreide assortiment hardloopschoenen en kleding. Want een gave outfit maakt het lopen toch een stukje leuker en vooral een stuk comfortabeler.

Soms heb je van die periodes dat je hardloopvirus een beetje weggezakt is, daarom is dit nu het moment om het weer op te pakken! Het mooie weer komt eraan en we zitten weer vol energie. Ook is het goed om je op te geven voor een hardloop event. Je weet dan waarom je traint en je hebt een duidelijk doel voor ogen en 21 mei is er een heel leuke hardloopwedstrijd speciaal voor vrouwen: de Marikenloop.

De Marikenloop wordt groots gevierd met een sportief festival met een food zone, een shopping zone en een podium met muziek. Echt een leuk event om aan mee te doen. Ook als het hardloopvirus je nooit in de steek heeft gelaten is dit een goed moment om het seizoen weer te starten! En wil je nog wat extra motivatie? Dan heb ik een leuke uitdaging voor je!

Door jouw run te delen op Instagram met de hashtags #renmeemetinstersport #sporttothepeople #asics en #roadtomarikenloop maak jij kans om samen met je hardloopmaatje mee te lopen in het team van INTERSPORT onderleiding van @Laurabrijde en @Annemerel tijdens de Marikenloop.

Naast deze super leuke ervaring maken jij en je hardloopmaatje voor het event ook kans op een clinic met hardloopatleet Robert Lathouwers en lopen jullie tijdens de run in een complete outfit van ASICS! ASICS is hét hardloopmerk en de nieuwste fuzeX schoenen en kleding van ASICS zijn ervoor gemaakt om jou een zo’n goed mogelijke hardloopervaring te geven.

@Laurabrijde en @Annemerel geven je voor de wedstrijd tips en trics en je kunt vragen stellen tijdens een live Q&A. Dus je maakt kans op een hardloop clinic, een nieuwe outfit plus schoenen van ASICS en je kunt tijdens de Marikenloop mee rennen in het team van INTERSPORT.. genoeg motivatie om lekker mee te rennen dacht ik zo :).

De nieuwste fuseX schoenen van Asics

Ik zie je de 21ste bij de start van de Marikenloop, tot dan!!

#renmeemetintersport

PS Check Intersport.nl voor de nieuwste hardloopkleding en schoenen en ga ervoor!