Gezondheid

Meer bewegen is niet altijd makkelijk, maar hierdoor houd ik het super goed vol!

a.s.r. bewegen is moeilijk

We kunnen het er lang of kort over hebben, maar regelmatig bewegen is goed voor ons. Het is goed voor ons lijf en het is goed voor onze geest. Je hoeft jezelf echt niet naar de sportschool te slepen; regelmatig een flinke wandeling maken of een stuk fietsen doet al wonderen voor ons lijf. Tja, als we dit weten dan is het duidelijk: we moeten gewoon elke dag bewegen… maar was het maar zo makkelijk hè? Want soms is het koud buiten, soms wil je op de bank blijven, soms ben je moe en soms heb je gewoon geen zin. Geloof me ik ken het :). 

Daarom hebben we iets nodig wat ons motiveert en ik heb het beste (en vind ik) leukste motivatiemiddel: a.s.r. Vitality! Want dankzij a.s.r. Vitality wordt bewegen echt beloond! a.s.r. Vitality is een beweegprogramma wat je eenvoudig gebruikt via de a.s.r. Vitality app. En als ik zeg echt beloond dan bedoel ik echt beloond; zo kun je cadeaubonnen van Bol.com en Intersport verdienen. Ook kun je kiezen uit heerlijke producten van de Etos en je kunt zelfs het complete(!) aankoopbedrag van je Fitbit of Apple Watch terugverdienen door voldoende te bewegen.

Je connect de a.s.r. Vitality app namelijk met je Fitbit of Apple Watch en als je die nog niet hebt dan kun je deze dus volledig terugverdienen door je beweegdoelen te halen. Dat is toch leuk?! Ook kun je geld verdienen met de a.s.r. Vitality app, want je kunt jaarlijks cashback verdienen op de zorgverzekeringen van Ditzo en De Amersfoortse. 

Bewegen wordt nu dus dubbel beloond! Je lichaam beloont je omdat jij je beter en fitter voelt en a.s.r. Vitality beloont je met leuke cadeaus en cashback acties! Dan wordt het net even aantrekkelijker om de fiets te pakken of bijvoorbeeld de trap in plaats van de lift. Het is overigens ook wetenschappelijk aangetoond dat je meer beweegt als er een beloning tegenover staat, het werkt dus echt! Dit is toch een mooie manier om 2020 af te sluiten en om 2021 lekker energiek te beginnen?

Ik heb me al ingeschreven en jij kunt je via asr.nl/vitality ook aanmelden. Dan kunnen we samen aan de slag! Ik deel mijn doelen en activiteiten via Instagram en samen kunnen we elkaar motiveren en werken aan een fit en gezond 2021!

Ik ben er trots op te vermelden dat dit artikel tot stand is gekomen in samenwerking met a.s.r. Vitality!