Geluk

2024, ik ben klaar voor je

2020, ik ben klaar voor je

2024, ik ben klaar voor je. Ik ga je niet teleurstellen en ik ga starten met een schone lei. Ik ga je zien als een nieuw begin, een nieuw begin waarbij het om mij draait. Ik ga geloven dat jij het beste voor mij wil en dat jij me zal leiden in mijn weg. Ik heb zin in je, 2024. Ik heb zin in nieuwe avonturen en in de nieuwe herinneren die we gaan maken. Ik ga genieten van je seizoenen, van je lessen en van alle verrassende dingen waarvan ik nu al weet dat ik ze niet had kunnen voorzien.

2024 jij wordt het jaar waarin ik mijn dromen ga najagen. Jij wordt mijn grootste motivatie, zelfs als het moeilijk wordt en ik drempels op mijn weg tegenkom. Jij wordt mijn mascotte die me aanmoedigt om van mezelf te houden en die me eraan herinnert dat ik me op mezelf mag focussen. 2024 jij wordt mijn vriend die me accepteert zoals ik ben en die altijd mijn mooiste kant ziet. 

2024, ik ga ervoor zorgen dat je mijn jaar wordt. Ik ga beter mijn best doen, ik ga ervoor zorgen dat ik een plan heb. Ik ga me focussen op mezelf en ik ga de meningen van andere mensen loslaten. 2024 jij wordt het resultaat van hard werken en doorzetten. Je zult waarschijnlijk niet de uitkomst zijn waar ik zo op hoop, maar 2024, jij zult het jaar zijn dat ik op de goede weg zit. 

2024, ik ga ervoor zorgen dat ik dapper ben. Wat je ook voor me in petto hebt, ik ga het aan. Ik ga de strijd niet opgeven en ik ga mezelf niet verlammen door mijn gepieker. Ik blijf positief en ik beloof dat ik weg blijf van mensen die niet goed voor me zijn. Dat ik afstand neem als dit nodig is of dat ik zelfs mensen los laat. Ik ga mezelf omringen met mensen die goed voor me zijn en die me inspireren.

2024, ik beloof je dat ik dit jaar mijn angsten achter me laat. Dat ik eerste stappen neem, stappen die ik eerder niet durfde te zetten. Ik ga kansen grijpen en genieten. 2024, ik beloof je, jij wordt eindelijk mijn jaar.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

thoughtcatalog.com