Geluk

Maak van 2024 jouw jaar

maak van 2018 jouw jaar

Maak van 2024 het jaar waarin jij je ontdoet van alle overbodige bagage die je al zo lang met je meedraagt. Maak 2024 het jaar van loslaten. Laat de dingen uit het verleden los die je pijn hebben gedaan. Maak dit het jaar dat je de pijn die je hebt gevoeld omzet in groei. En maak dit het jaar waarin je langzaam leert om ook alleen gelukkig te zijn.

In 2024 focus jij je op je kracht in plaats van op je zwakheden. Laat je negatieve gedachtes geen realiteit worden en laat je er niet onder krijgen door demonen uit het verleden.

Realiseer je dat je opnieuw kunt beginnen en realiseer je ook dit proces niet makkelijk of snel zal gaan. Het kost tijd om jezelf te leren kennen. Het kost tijd om jezelf te vergeven voor je fouten en zwakheden. Het kost tijd om je negatieve gedachtes te doorbereken. Je kunt dit niet in één keer.

Laat 2024 het jaar zijn dat jij je focust op jezelf. Laat het de tijd zijn dat jij jezelf toestaat om fouten te maken, laat het het jaar zijn dat jij jezelf toestaat om te falen en dat je nadat je bent gevallen weer opstaat en weer opstaat en weer opstaat.

Laat 2024 het jaar zijn waarin jij je comfortabel voelt met jezelf. Laat 2024 het jaar zijn dat je een ruimte vol onbekenden binnen kunt stappen en jij je nog steeds goed voelt. Laat 2024 het jaar zijn waarin je de liefde uit jezelf haalt.

Laat 2024 het jaar zijn waarin jij alleen een kopje koffie gaat drinken zonder dat jij je eenzaam voelt. Laat het het jaar zijn waarin je genoeg kunt hebben aan je eigen gezelschap. Laat 2024 het jaar zijn vol positieve gedachtes en met een positief gevoel over de toekomst.

Laat 2024 het jaar zijn dat jij zorgt voor je lichaam en je geest. Laat het de tijd zijn waarin jij niet langer het slachtoffer meer bent van de demonen die in je hoofd zitten. Laat het een nieuwe start zijn. Een nieuw begin. Het jaar waarin jij jezelf mag zijn, het jaar waarin je niet alles gehaast doet, maar de tijd neemt.

Laat 2024 het jaar zijn waarin je met jezelf aan het werk gaat. Word in 2024 hopeloos verliefd op je eigen hart en denk nooit meer dat jij het niet waard bent. Want dat ben je wel en 2024 is het jaar om dit eindelijk echt te geloven.

2024 wordt het jaar waarin jij gelooft dat je dromen en fantasieën uit kunnen komen. Laat 2024het jaar zijn waarin jij leert om alleen te zijn, waarin je tot rust komt en laat het het moment zijn om jezelf te waarderen.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

thougtcatalog.com