Geluk

11 Signalen dat veel mensen je leuk vinden (zelfs als je dit niet van jezelf weet)

Tips voor motivatie in je leven

Wanneer mensen je aardig vinden dan heeft dit zo zijn voordelen.
Mensen die snel aardig gevonden worden krijgen vaak meer privileges in het leven. Als je aardig bent vinden mensen het leuk om bij je in de buurt te zijn. Je krijgt meer kansen in het leven als mensen je leuk vinden, want laten we eerlijk zijn, mensen vinden het leuk om iemand die ze aardig vinden een kans te geven.

Onderstaand zie je de 11 eigenschappen van mensen die door iedereen leuk gevonden worden:

1 Ze zijn oprecht
Aardige mensen menen wat ze zeggen. Ze zijn eerlijk naar henzelf en naar anderen. Ze proberen niet om iemand te worden die ze niet zijn. Mensen die eerlijkheid waarderen appreciëren hun mening, omdat ze altijd de waarheid zullen spreken.

2 Ze zijn nieuwsgierig naar anderen
Aardige mensen zijn erg geïnteresseerd in wat andere mensen hebben te zeggen. Ze vinden het leuk om meer te leren over de andere persoon en ze waarderen wat ze kunnen leren van mensen. Mensen vinden het fijn om hun verhalen en ervaringen te delen met iemand die oprecht geïnteresseerd is.

3 Ze kunnen goed luisteren
Aardige mensen luisteren goed naar anderen. Ze richten hun aandacht op de ander en zijn niet afgeleid door andere dingen. Ze zijn niet afgeleid omdat ze wachten op een kans om in het gesprek hun eigen verhaal te kunnen doen. Mensen vinden het fijn om met ze te praten omdat ze altijd respectvol zijn.

4 Ze zijn bescheiden
Ze weten dat ze nog veel moeten leren en zijn ook bereid om te leren van anderen. Ze zijn niet bang om complimenten over bijvoorbeeld werk met anderen te delen want ze zullen nooit met de eer strijken. Mensen hebben ze dankzij deze bescheidenheid graag als vriend.

5 Ze zijn punctueel
Ze zijn altijd op tijd voor vergaderingen en afspraken, want ze respecteren de tijd van anderen. Ze organiseren hun tijd efficiënt. Mensen vinden deze punctualiteit fijn en weten dat ze op hen kunnen rekenen.

6 Ze oordelen niet
Ze begrijpen dat iedereen verschillend is, daarom bekritiseren ze de keuzes van andere mensen niet. Ook als deze keuzes ver afliggen van hun eigen voorkeuren. Mensen voelen zich op hun gemak om dingen met ze te delen omdat ze weten dat hun keuzes altijd worden gerespecteerd. En dat ze nooit veroordeeld worden op de keuzes die ze maken.

7 Ze zijn zorgzaam en bereid om te helpen
Ze zullen altijd helpen als ze kunnen. Ze geven om de gevoelens en behoeftes van anderen. Mensen komen naar ze toe wanneer ze hulp nodig hebben, want ze weten dat als het mogelijk is ze hulp krijgen.

8 Ze vinden het fijn om te lachen en ze zijn positief ingesteld
Ze zullen vaak glimlachen. Ze maken het humeur van anderen beter en ze verbeteren de atmosfeer. Ze kijken naar de positieve kant van dingen. Mensen voelen zich beter wanneer ze bij hen in de buurt zijn omdat ze een vriendelijk karakter hebben.

9 Ze hebben empathie
Ze begrijpen de pijn van andere mensen en voelen met anderen mee. Ze kunnen zich inleven in de pijn van andere mensen. Hierdoor voelen mensen zich gesteund en krijgen ze positieve energie.

10 Hun hart staat open
Ze zijn altijd bereid om nieuwe mensen in hun hart toe te laten. Mensen stellen zich open op omdat ze weten dat het oké is om zich kwetsbaar op te stellen.

11 Het zijn geen aandachtstrekkers
Ze houden niet van narcisme en zoeken dan ook geen constante aandacht en bevestiging van anderen. Ze gebruiken hun tijd liever voor andere activiteiten. Mensen zijn graag bij ze omdat ze weten dat ze niet als ‘publiek’ hoeven te dienen.

Laat een reactie achter