Relaties Single

De reden dat je nog single bent is niet wat je denkt

het creëren van goede relatie

Je bent nog single, sommige mensen vinden dit helemaal niet erg maar het kan ook zijn dat je het niet leuk vindt. Wanneer je het niet leuk of ongezellig vindt om nog alleen te zijn dan kan het zijn dat je niet begrijpt waarom jij nou nog geen relatie hebt. Sommige mensen geloven dat er dan wel iets mis met ze moet zijn en dat ze er achter moeten komen wat het is zodat ze dit aan zichzelf kunnen veranderen.

Klinkt dit herkenbaar? Ben jij ook opzoek naar liefde en hoop je dat als je aan jezelf blijft werken de liefde jou uiteindelijk zal vinden? Heb jij ook hulp gezocht, zelfhulpboeken gelezen en heb je het gevoel dat je ondertussen alles weet over de liefde?

Herken jij jezelf in onderstaande uitspraak?

Je gelooft dat er iets mis met je is of dat je iets verkeerd doet waardoor je de juiste partner nog niet hebt gevonden.

Er is niets mis met jou! Je bent geliefd en wordt omgeven door liefde. Je bent misschien even vergeten hoe fantastisch jij bent, maar je doet niets verkeerd!

Je weet nooit 100% zeker waarom je nog vrijgezel bent. Dus als je dan toch een reden wilt hebben waarom je nog single bent, laat het dan geen reden zijn die er vanuit gaat dat jij iets niet goed doet!

Onderstaand vind je een aantal redenen waarom jij nog vrijgezel zou kunnen zijn en die zijn waarschijnlijk een stuk beter dan de reden dat jij iets verkeerd doet:

De reden dat je nog single bent is omdat jouw geliefde nog niet klaar voor je is. Hij of zij is nog bezig met leren. Hij of zij is nog met zijn eigen pad bezig en is nog aan het leren hoe hij of zij beschikbaar kan zijn om jou te ontmoeten. 

De reden dat je nog single bent is omdat er een fantastische kans jouw kant op komt, maar daar moet je wel vrij en ongebonden voor zijn. 

De reden dat je nog single bent is omdat er nog ervaringen en leermomenten zijn die je alleen moet ervaren zodat je kunt leren hoe je lief voor jezelf kan zijn. 

De reden dat je nog single bent is omdat het universum een plan met je heeft en je nog even geduld moet hebben.

Dat zijn toch veel fijnere redenen dan de reden dat jij iets verkeerd doet? Probeer te accepteren dat je nog alleen bent maar dat er niets mis met je is. En natuurlijk is het heel erg goed om als persoon te groeien en om aan jezelf te werken. Maar doe dit voor jezelf omdat jij er gelukkiger van wordt! Niet omdat je graag een partner wilt.

Zet je leven niet op de pauzestand tot jij je partner hebt gevonden. Doe de dingen die je wilt doen, ook als je ze liever met een partner had gedaan. Nu denk je misschien, ‘makkelijker gezegd dan gedaan’ en dat is natuurlijk ook zo. Maar probeer het toch, probeer in het nu te leven en probeer de dingen te ondernemen die je misschien liever niet alleen doet en je zal merken dat je er van kunt leren genieten, ook alleen.

Stop met het veroordelen van jezelf. Ook jij zal je geluk vinden en op een dag zal je tegenover je partner aan tafel zitten en met dankbaarheid terugdenken aan deze periode.

Thedailylove

Laat een reactie achter