Relaties

10 keuzes die leiden tot je beste liefdesleven ooit!

10 keuzes die leiden tot je beste liefdesleven ooit

1 Vind iets wat je leuk vindt om te doen
Het leven is te kort om dingen te doen doe je niet leuk vindt. Volg daarom je passie, een baan vinden die je leuk vindt zal niet makkelijk zijn. Je moet kijken wat je wilt, bereid zijn om iets nieuws te leren en bereid zijn om soms je zekerheden los te laten. Werk blijft werk, maar met tegenzin naar je werk gaan is vreselijk en als je iets hebt gevonden wat je leuk vindt dan voelt dit zo goed. Je komt dan thuis aan het einde van een bevredigende leuke dag, wat ook een cadeautje is voor de mensen van wie je houdt.

2 Reis
De wereld is prachtig. Hoe meer je ontdekt en hoe meer je praat met mensen die ‘anders’ zijn dan jij, des te meer jij je realiseert dat we eigenlijk allemaal hetzelfde zijn. We zijn allemaal opzoek naar liefde en geluk. Nieuwsgierigheid, respect en vriendelijkheid zal mensen doen aantrekken en uiteindelijk je kans op het vinden van de liefde vergroten.

3 Zorg voor een stabiele financiële situatie
Als de hypotheek of huur betaald moet worden, maar er is geen geld dan krijg je spanningen. Ruzie over geld is één van de meest voorkomende redenen dat mensen uit elkaar gaan. Werk daarom hard en leef niet boven je stand. Maak bedrijven niet rijk door dingen te kopen die je helemaal niet nodig hebt, investeer in plaats daarvan in ervaringen die niemand je ooit nog af kan nemen.

4 Ga naar de bibliotheek
De bibliotheek biedt je voor weinig geld leesplezier voor een heel leven. Lees alles wat je inspireert, koester de momenten dat je in alle rust in de bibliotheek opzoek bent naar een boek. Leer over onderwerpen die je interesseren en verbreed je algemene ontwikkeling.

5 Leer koken
Het is leuk om een goede maaltijd thuis te bereiden. Kant en klare maaltijden geven niet dezelfde voldoening als een zelfgemaakte maaltijd. Zoek nieuwe gerechten, verdiep je in andere culturen en geniet van de heerlijke maaltijden die je anderen kunt voorschotelen.

6 Maak een paar goede vrienden
Wees kieskeuring over de mensen met wie je omgaat. Goede vrienden vieren jouw succes met jou. Ze geven je steun als het even zwaar is en ze geven je vrolijkheid als het even donker is. Wanneer we onze emotionele behoeftes bij meerdere mensen kwijt kunnen steunen we minder op onze partner. Kies je vrienden daarom met zorg en koester ze.

7 Zorg voor een goede emotionele gezondheid
Emotionele en mentale gezondheid zijn enorm belangrijk. Het is belangrijk om te leren hoe je moet huilen, hoe je grenzen moet aangeven, hoe je af en toe best boos mag worden en hoe je lastige gevoelens kan communiceren. Als je een gezonde eigenwaarde hebt opgebouwd dan is de kans op geluk voor de lange termijn zo veel groter.

8 Zorg ervoor dat je fysiek gezond en sterk bent
Beweeg dagelijks en sport een aantal keer per week. Beweging zorgt ervoor dat je beter met stress kunt omgaan en het vermindert de kans op mentale ziektes. Je voelt je zowel fysiek als mentaal sterker als je goed voor je lichaam zorgt. Neemt het heft in eigen hand en zorg ervoor dat je in ieder geval zelf alles aan doet om een goede gezondheid te hebben zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van je partner en kinderen.

9 Luister naar jezelf
Succesvolle mensen luisteren naar zichzelf – niet naar de verwachtingen van de maatschappij – zij zijn hun eigen kompas in het leven. Luister naar je eigen institutie en maak je niet te druk om wat anderen van je vinden.

10 Sta op
Het leven kan zwaar zijn en ons harde lessen geven. Maar zorg dat je na elke val weer opstaat. Hoe zwaar het ook is, sta weer op. Vind manieren om er sterker uit te komen. Train jezelf om positief te blijven. Blijf vertrouwen houden in de toekomst.