Geluk

Zo vier jij de komende zomer, op basis van je sterrenbeeld

zo vier jij de zomer op basis van je sterrenbeeld

De zomer komt eraan en we zijn weer volop bezig met het maken van plannen. Maak je dit jaar een stedentrip, blijf je liever thuis om met vrienden af te spreken of struin je elk festival af? Dit doe jij de komende zomer het liefst, op basis van je sterrenbeeld.

Ram: bij de zee, het meer of zwembad
Je vraagt je misschien wel eens af of je een zeemeermin bent geweest in een vorig leven omdat je zo graag in het water te vinden bent. Of het nou in de zee is om te snorkelen, of juist in een meer om op een luchtbed te dobberen: jij bent er helemaal weg van. Geen meer of zee in de buurt? Geen probleem, jij zoekt gewoon een zwembad op!

Stier: festivals
De zomer is voor jou het perfecte moment om los te gaan en nieuwe herinneringen te maken. Ga op zoek naar perfecte outfits voor de festivals waar je dit jaar heen gaat met je vrienden. Ontdek nieuwe muziek, geniet van het mooie weer en leer nieuwe mensen kennen.

Tweelingen: meditatie
Tweelingen is het sterrenbeeld van de zelfontplooiing en ook daarom ga jij hier deze zomer vol mee aan de slag. Jij gaat ervoor om de beste versie van jezelf te worden, te beginnen bij je geest. Door te mediteren kun jij stress beter handelen en wordt je de persoon die je wilt zijn.

Kreeft: creatief zijn
Met de zomerse temperaturen is dit het perfecte moment om het even wat rustiger aan te doen en om in de creatieve flow te komen. Kreeft is een van de creatiefste sterrenbeelden, zorg ervoor dat dit er ook uit kan! Misschien doe je al iets creatiefs, en kun je daar deze zomer alleen maar beter in worden. Of als dit helemaal nieuw voor je is: ga aan de slag met tekenen, schilderen of pottenbakken. Laat die creativiteit lekker gaan!

Maagd: professionele beach bum creëren
Deze zomer ga jij het liefst aan de slag om de perfecte standbillen te creëren. Zodra je vrij bent van school of werk, zien ze jou richting het strand vertrekken. Hoewel jij hier waarschijnlijk vooral komt om lekker te relaxen, is het ook een goede manier om aan wat extra beweging te komen. Duik in de zee om wat calorieën te verbranden tijdens het zwemmen of doe aan beach volleybal. En vergeet in de tussentijd natuurlijk niet om je in te smeren met zonnebrand en om genoeg water te blijven drinken.

Weegschaal: tijd voor familie
Hoewel je de afgelopen tijd waarschijnlijk druk bezig was met school of werk, is het nu tijd om de tijd met je familie eens flink in te halen. De zomer staat voor jou dus helemaal in het teken van familie. Organiseer een weekend weg met je ouders of ga gezellig met de hele familie barbecueën.

Schorpioen: een trip door Europa
Op Instagram zie je prachtige plaatjes uit heel Europa voorbij schieten, en daarom is het tijd om deze plekken zelf eens op te zoeken. De zomer staat voor jou in het teken om nieuwe herinneringen te maken op prachtige plekken in Europa. Ga naar Italië om eindeloos pizza’s te eten en stop in Parijs om de Eiffeltoren te bewonderen. Dit gaat jouw zomer helemaal worden.

Boogschutter: verliefd worden
Het is één van de gevoeligste sterrenbeelden en juist daarom zou het zomaar kunnen dat jij de komende zomer flink verliefd zal worden. En daar horen natuurlijk eindeloze nachten, strandfeesten en picknicks bij. Dit gaat voor jou de perfecte zomer worden.

Steenbok: relaxen met vrienden
Jouw zomer staat voor relaxen met je beste vriendinnen. Of jullie nu naar een concert gaan of samen eten: jullie hebben sowieso een heerlijke tijd met elkaar. Je bent een van de meest sociale sterrenbeelden en juist daarom ga je het deze zomer zo goed vinden met je vrienden. Dat zorgt ervoor dat de band tussen jou en je vriendinnen dit jaar nog sterker zal worden.

Waterman: pretparken, concerten en kermissen
Rol naar beneden in een van de snelste achtbanen deze zomer. Het lijkt alsof de zomer letterlijk aan jou besteed is en juist daarom ga jij er dit jaar weer zo’n goed seizoen van maken, vol avontuur en fun met je vrienden.

Vissen: de meest fantastische foto’s maken
De zomer is jouw moment om jouw fotograaf-skills te laten zien aan de rest van de wereld. Met je telefoon en het perfecte zomerlicht schiet je de mooiste plaatjes. Of kies je voor een wat meer vintage stijl en haal je je polaroid-camera weer eens tevoorschijn? Het maakt niet uit wat je doet, als je je artistieke kant maar laat zien deze zomer!

Mystical Raven