Gezondheid

Waarom Face Mapping van Dermalogica iets is wat we allemaal een keer moeten proberen (en het is gratis!)

Hoe goed verzorg jij je huid? Reinig jij het ’s ochtends en ’s avonds op een zachte manier en neem je af en toe een maskertje? Qua huidverzorging was ik een beetje lui… Vond ook dat mijn huid er nog prima uitzag voor iemand van 36, dus no worries dacht ik…

Tot ik in contact kwam met Dermalogica! Ik mocht hun nieuwe nachtcréme-gel de Sound Sleep Cocoon proberen en wauw. Wat een cadeautje voor mijn huid. Vanaf dat moment, ja ik ben even heel eerlijk, ben ik ook begonnen met het ’s avonds reinigen van mijn gezicht. Want ja, dat deed ik eerlijk gezegd alleen ’s ochtends onder de douche met een schuimwas. Mijn huid zag er na die aanpassing al beter uit, maar nu heb ik echt stappen gemaakt! Hoe dat kan? Dankzij Face Mapping van Dermalogica..

Face Mapping is niets meer dan een grondige (kosteloze) huidanalyse door een huidspecialiste van Dermalogica bij één van de counters van Dermalogica in de Bijenkorf in Amsterdam of Rotterdam of bij hun Concept Spaces in Maastricht, Antwerpen of Gent. Je gezicht wordt tijdens de Face Mapping opgedeeld in verschillende zones en per zone wordt gekeken naar jouw huidconditie. Dankzij de Face Mapping weet je precies wat voor soort huid je hebt en welke producten het beste bij jouw huid passen.

Face Mapping bij Dermalogica

Je mag deze producten ook direct proberen, zodat je zeker weet dat het goed voelt, ook de producten die je met water gebruikt. Vervolgens krijg je een persoonlijk Skin Fitness Plan waarin jouw ideale verzorgingsroutine wordt omschreven. Je kunt beslissen of je iets aanschaft van deze producten, maar je kunt ook gewoon de testers meekrijgen om thuis te proberen zodat je zeker weet dat deze producten fijn zijn voor jouw huid.

Mijn huidverzorging routine is door deze Face Mapping afspraak in de Bijenkorf Amsterdam absoluut gewijzigd! Ik gebruik nu producten die veel zachter zijn voor mijn huid waardoor mijn huid straalt en super zacht aanvoelt. Ik ben begin met de PreCleanse Balm (dit verwijdert je make-up en ander vuil) vervolgens gebruik ik de Special Cleansing Gel. Deze gel is zo zacht en je hebt er maar een drupje van nodig voordat het weldadig begint de schuimen, heerlijk. 3 keer in de week gebruik ik dan de Daily Microfoliant, dit is een zijdezachte peeling op basis van rijstextracten. Hoewel dit product dagelijks te gebruiken is raadde de huidspecialiste van Dermalogica mij aan om deze peeling in het begin 3 keer per week te gebruiken. Dan spray ik mijn huid in met een heerlijke toner, de Multi Active Toner. Deze kun je overigens de hele dag gebruiken, voelt super verfrissend. Ook tijdens een lange vlucht is deze toner ideaal om je vochtbalans op pijl te houden (je kunt hem ook gewoon over je make-up sprayen). Als laatste gebruik ik een dagcrème, de Pure Light SPF 50. Deze vermindert de pigmentatie in mijn gezicht, terwijl het mijn huid ook de nodige hydratatie geeft.

Ook op reis is mijn huid super gezond dankzij de handige reisverpakkingen

Deze nieuwe routine klinkt als enorm veel werk, maar dat is het echt niet! En de producten zijn allemaal zo fijn en zacht en het resultaat is voor mij verbluffend goed. Dus dan is het alleen maar lekker dat je weer deze heerlijke producten op je huid kan smeren. Dit is echt mijn mini wellness momentje thuis, heerlijk!!

Ik zou zeggen, ga eens langs bij Dermalogica en pak je momentje, het is een cadeautje voor jezelf en je huid zal je super dankbaar zijn! Kijk voor meer informatie over Dermalogica op Dermalogica.nl.