Relaties Single

Waarom de vrouw die anderen heelt zelf vaak slechte relaties heeft

Waarom de vrouw die anderen heelt vaak zelf slechte relaties heeft

Ze ziet altijd het beste in mensen. Ze denkt dat er altijd meer achter een persoon zit en soms klopt dit ook. Soms trekt ze dit zelfs uit mensen. Maar ze weet nog niet dat als ze te hard moet trekken en proberen dat dit dan niet de juiste persoon voor haar is. Want juist die mensen, de mensen die zij wil helen trekken alle haar kracht en energie uit haar.

Daarnaast houdt ze ook van een uitdaging. Ze is aangetrokken tot deze mannen omdat ze het stiekem fijn vindt om een project hebben. Ze houdt van complexiteit. Geef haar een man die simpel en normaal is zonder bagage en ze zal zich gaan vervelen. Ze vindt de mannen leuk die een rafelig randje hebben. Ze vindt de mannen leuk die haar wegduwen. Want wanneer ze dan eindelijk hun liefde, vertrouwen en loyaliteit wint dan weet ze dat het het waard is geweest.

Maar ze zal hun liefde, vertrouwen en loyaliteit nooit krijgen..

Hij vindt het leuk om te zien hoe ver hij bij haar kan gaan en zij doet hetzelfde bij hem. Ze dagen elkaar constant uit, terwijl ze elkaar pijn doen.

Maar ze geeft niet zomaar op. Ze geeft zelfs niet op wanneer het iemand is die haar moeite en energie niet verdient. Ze blijven elkaar aantrekken en afstoten en zullen hierdoor nooit een normale functionerende relatie krijgen. Hij wilt iemand die alles geeft en zij denkt dat dit echte liefde is. Maar vrouwen die anderen graag helen geven liefde zonder het terug te verlangen en dan wordt de liefde giftig.

Ze speelt de rol die ze moet spelen. De vrouw die probeert iedereen te helpen probeert te zijn wat de ander nodig heeft, zelfs als dit betekent dat ze haar zelfrespect verliest om de ander te plezieren. En hij maakt er een gewoonte van om misbruik van deze goedheid te maken. Misschien mishandelt hij haar emotioneel of misschien is het fysiek, maar de vrouw die anderen wil helpen laat hem ermee wegkomen.

Want zij blijft hem helpen en blijft proberen om hem te helen.

Ze houdt onvoorwaardelijk van hem en denkt dat dit genoeg is. Maar dit is niet genoeg. Zij heeft namelijk een hart van goud en hij is zwart van binnen. Zij denkt dat ze hem kan veranderen. Maar je kunt geen relatie beginnen in de hoop dat je de ander kunt veranderen, je kunt niet denken dat jij de persoon bent die het vermogen heeft om de ander te veranderen.

Want hoewel ze de beste intenties heeft leert ze op de harde manier dat mensen zelf moeten willen veranderen en dat ze dit zelf moeten doen. Proberen om hem te helen is proberen hem te veranderen in iemand die hij niet is. Zij is niet bang voor hem als hij op zijn slechtst is. Zij heeft elke donkere kant van hem gezien en ze heeft ervoor gekozen om te blijven. Zij houdt van hem, hoe slecht hij ook voor haar is.

Deze relaties eindigen niet uit gebrek aan liefde, maar omdat het de vrouw die anderen heelt meer verdient. Uiteindelijk is ze gebroken van verdriet omdat ze alles aan hem heeft gegeven. Zij is aan het einde van de relatie uitgeput en ze is veranderd. Hij heeft haar gebroken. Maar ze zal herstellen, ze heelt zichzelf en heeft een zware maar belangrijke les geleerd.. Want als er iemand is die haar liefde verdient dan is zij het zelf.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?