Relaties

De sterkste koppels zijn op de eerste plaats beste vrienden

De sterkste koppels zijn op de eerste plaats beste vrienden

De sterkte koppels houden niet alleen van elkaar, ze vinden elkaar ook oprecht de aller leukste. Ze vinden het leuk om samen dingen te ondernemen. Ze gaan liever samen naar de bios of boodschappen doen alleen. Alles is gewoon leuker als ze samen zijn. Daarnaast ze weten wat ze moeten doen om elkaar aan het lachen te krijgen. Ze weten hoe ze elkaar kunnen opvrolijken. 

De sterkte koppels hebben het leuk samen zonder dat ze intiem of fysiek met elkaar hoeven te zijn. Ze vinden het fijn om bij elkaar in de buurt te zijn en het gaat hen om meer dan alleen elkaars lichaam. Ze vinden elkaars humor, intelligentie, interesses en toewijding leuk.

De sterkste koppels vertellen elkaar alles. Ze praten over werk. Ze praten over families, over vrienden, over hun relatie. Ze vertellen elkaar leuke, maar ook minder leuke dingen. Ze houden niets achter en hebben geen geheimen voor elkaar.

De sterkste koppels gaan er samen op uit. Ze vinden het leuk om dingen met vrienden te doen, maar ze vinden het ook fijn om van tijd tot tijd samen zonder andere mensen te zijn. Ze zien het als vanzelfsprekend om tijd voor elkaar vrij te maken en genieten van deze tijd samen. 

De sterkste koppels hoeven niet op social media te laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Ze hoeven niet het perfecte plaatje te van hen samen te plaatsen. Ze genieten liever van het moment dan dat ze bezig zijn met het maken van de perfect Instagramfoto. Ze weten dat ze een sterk team zijn en hebben hier geen bevestiging van de buitenwereld van nodig. 

De sterkste koppels zijn een team. Ze hebben hun eigen leven en zijn niet altijd samen, maar ze steunen elkaar altijd. Ze zorgen voor elkaar en ze zijn elkaars beste vrienden. Ze vinden het heerlijk om tijd samen door te brengen, al doen ze beiden iets anders: samen in één ruimte zijn voelt goed. Ze houden gewoon van elkaars gezelschap en ze houden ervan om hun leven te delen.