Relaties Single

Vergeet nooit dat echte liefde het waard is om op te wachten

Vergeet nooit dat echte liefde het waard is om op te wachten

Vergeet alsjeblieft nooit dat ware liefde het waard is om op te wachten. Echte liefde is niet iets wat je moet overhaasten. Echte liefde is niet iets om te forceren. Echt liefde moet je koesteren, het is zeldzaam en bijzonder. Het is niet iets om bang voor te zijn en het is zeker niet iets om voor weg te rennen. Want echt liefde gaat niet weg, echte liefde blijft.

Misschien mis jij je ex die je hart heeft gebroken. Misschien mis je die man die je een tijdje geleden in een bar hebt ontmoet. Misschien mis je iemand die jou niet eens ziet staan. Misschien mis je gewoon het gevoel dat iemand je nodig heeft of wil. Maar laat dat je niet overhaasten.

Echte liefde komt wanneer je er klaar voor bent. Misschien komt het van een date op Tinder. Misschien komt het van die jongen die je nog kent van school. Of misschien vind je het over een paar jaar. 

-> Op een dag ontmoet je iemand die je eraan herinnert hoe echte liefde hoort te voelen

Echte liefde komt als je vertrouwen in jezelf hebt. Het komt als je van jezelf leert te houden zonder dat je iemand naast je hebt staan. Het komt als je het niet aan ziet komen. En dan ben je nooit meer hetzelfde.

Want echte liefde blijft. Het gaat niet aan en uit. Het is niet breekbaar. Echte liefde maakt je sterker. Echte liefde houdt je vast op de momenten dat je het het meeste nodig hebt. Echte liefde komt als jij geduld hebt. Echte liefde komt zolang je er in blijft geloven dat het op een dag komt, omdat je weet dat je niets minder dan echte liefde verdient. 

Begrijp daarom dat echte liefde het waard is om op te wachten. Duik niet in iets wat tijdelijk is en waarvan je eigenlijk weet dat het niet goed voor je is. Ga geen relatie aan omdat je klaar bent met het alleen zijn. Neem geen genoegen met de leugenaars, de players en de nietsnutten. Neem geen genoegen met minder dan echte liefde. Je verdient echte liefde en niets minder dan dat. 

Misschien ben je in het verleden gekwetst. Misschien ben je gebroken door mensen waarvan je dacht dat je ze kon vertrouwen. Maar wees niet bang voor echte liefde. Wees niet bang om echte gevoelens te hebben. Want echte liefde bestaat en gaat komen. Je moet nog even volhouden, nog even wachten en nog even geduld hebben. Dus wacht nog eventjes, het is het waard!

-> Er komt een dag dat je alle liefde die je hebt gegeven terug ontvangt