Geluk

Stop met tijd doorbrengen met mensen die je ontdoen van je energie, eigenwaarde en geluk

Stop met tijd doorbrengen met mensen die je ontdoen van je energie, eigenwaarde en geluk

Stop met tijd doorbrengen met mensen die je een slechter gevoel over jezelf geven, mensen die eigenlijk nooit eens iets leuks over je te zeggen hebben, maar die wel altijd de tijd vinden om je kritiek te geven.

Stop met tijd doorbrengen met mensen die je eigenwaarde naar beneden halen. Mensen die niet blij voor je zijn en je successen niet met jou vieren. Die je nooit complimenten geven of die jou hun waardering tonen.

Stop met tijd doorbrengen met mensen die steeds maar weer terugkomen op de dingen die je niet hebt bereikt en op de dingen waarin je hebt gefaald. Met mensen die denken dat ze het altijd beter weten dan jij of denken dat ze het slechter hebben dan jij en die jouw gevoelens wegwuiven omdat ze het te druk hebben met zichzelf.

Stop met tijd doorbrengen met mensen die je pesten met de dingen waar jij gepassioneerd over bent. Die je het gevoel geven dat je kinderachtig of raar bent omdat je de dingen leuk vindt die jij leuk vindt. Met mensen die verwachten dat jouw hobby’s en meningen hetzelfde zijn als die van hen.

Volg Herhealth.nl op Instagram

Stop met tijd doorbrengen met mensen die op je neerkijken. Die zich gedragen alsof ze beter zijn dan jou en die jou onderschatten. Mensen die opscheppen over de dingen ze hebben bereikt en die vinden dat jij niet aan hen kunt tippen.

Stop met tijd doorbrengen met mensen die maar door blijven praten en die niet de tijd nemen om goed te luisteren. Die boos worden omdat jij een keer jezelf op de eerste plek zet. Terwijl jij altijd al degene bent die geeft en die er voor hen is. 

Stop met tijd doorbrengen met mensen die je een schuldgevoel aanpraten en jou er zo van overtuigen ze te geven wat ze willen. Mensen die je het gevoel geven dat jij iets aan ze verplicht bent. Mensen die je overtuigen dat jij een slechte vriend(in) bent omdat je niet blind doet wat zij zeggen. 

Stop met tijd doorbrengen met mensen die egoïstisch en manipulatief zijn. Mensen die alleen aan zichzelf denken en die jou alleen om zich heen willen wanneer het hen uitkomt en je verder negeren. Mensen die denken dat de hele wereld om hen draait.

Stop met tijd doorbrengen met mensen die jouw goede humeur verpesten. Mensen die onnodig veel drama met zich mee brengen. Stop met het tijd besteden aan en tijd doorbrengen met mensen die je gewoon niet meer om je heen wilt hebben.

Het maakt niet uit hoe ver jullie teruggaan. Het maakt niet uit dat zij proberen om je een schuldgevoel te geven zodat je loyaal aan ze blijft. Als jij het gevoel hebt dat je elkaar bent ontgroeit dan zou je ze los moeten laten. Stop met tijd doorbrengen met mensen die je ontdoen van je energie, eigenwaarde en geluk. 

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

thoughtcatalog.com