Relaties

Seksspeeltjes voor mannen en vrouwen

Seksspeeltjes voor mannen en vrouwen

De tijd dat er enkel seksspeeltjes voor vrouwen waren is geweest. Ook mannen kunnen het masturberen dankzij het grote aanbod seksspeeltjes leuker maken. Er zijn seksspeeltjes die zijn vormgegeven als het vrouwelijk geslachtsdeel waardoor echte penetratie wordt nagebootst. Met de komst van de seksspeeltjes voor mannen zijn de seksspeeltjes voor vrouwen overigens niet verdwenen. Het aanbod seksspeeltjes voor vrouwen en voor mannen is alleen maar verder uitgebreid. 

Discreet seksspeeltje voor mannen
De aanschaf van een seksspeeltje betreft een persoonlijke aankoop. Je wilt niet dat de pakketbezorger ziet wat je gekocht hebt. Maar ook na de bezorging wil je jouw speeltje geheim houden. Je wilt niet dat anderen zien dat jij een seksspeeltje gebruikt. Wil je als man zijnde jouw seksspeeltje toch ergens mee naartoe kunnen nemen? Maar wil je voorkomen dat men ziet wat je bij je hebt? Dan is de aanschaf van de fleshlight voor jou het overwegen waard. Zoals de terminologie al een beetje prijsgeeft, lijkt dit speeltje op een zaklamp. Pas wanneer je de zaklamp openmaakt zie je dat het een seksspeeltje is. Het is dus een heel discreet seksspeeltje die je onopgemerkt met je mee kunt nemen. 

Draai de rollen om met een strapon
Wanneer het woord penetratie valt, denkt men vaak direct aan vaginale penetratie. Deze associatie is natuurlijk volkomen begrijpelijk. Maar onder de term penetratie vallen meer soorten penetratie dan enkel de vaginale penetratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van anale penetratie? Dit is iets dat je vooral bij homoseksuele koppels terugziet. Maar ook heteromannen kunnen nieuwsgierig zijn naar het gevoel van anale penetratie. Geldt dat ook voor jouw man? Zou jouw man graag het gevoel van anale penetratie ervaren? Dan kan de aanschaf van een voorbinddildo voor jullie een goede aankoop zijn. Dit speeltje kun je als vrouw voorbinden zodat je jouw man met de dildo anaal kunt penetreren. Met een strapon draai je dus de rollen in bed om. 

Niemand ziet wat jij bestelt
De aanschaf van een seksspeeltje kan voor veel mensen een drempel zijn. Het betreft een hele persoonlijke aankoop waarvan je niet wilt dat anderen het zien. Maar hoe voorkom je dat de pakketbezorger ziet dat jij een seksspeeltje in een sekswebshop hebt gekocht? Dit is iets waar jij je geen zorgen over hoeft te maken. De seksspeeltjes worden namelijk discreet verpakt. Jij ontvangt jouw speeltje thuis in een neutrale doos. Tijdens de weg naar jouw woning toe kan dus niemand zien wat erin zit. De bestelling van een seksspeeltje is dus volledig discreet en veilig.