Bewegen

Complete work out op slimme fiets

Complete work out op slimme fiets

Wil je graag thuis sporten, vind je losse oefeningen maar gedoe en heb je ook geen ruimte om een gehele sportzaal in te richten? Kijk dan eens naar een multifunctioneel fitnessapparaat waarmee je je gehele lichaam kunt trainen, zoals de Slim Cycle.

Train ook je bovenlichaam
De Slim Cycle is, zoals de naam al zegt, in eerste instantie een klassieke hometrainer. Goed voor de benen en billen, maar het bovenlichaam blijft op een fiets een beetje achter. Deze fiets is zo gemaakt dat je door middel van een bevestigd weerstandselastiek, ook meteen je bovenlichaam mee kunt nemen. Met name je armspieren worden tijdens het roeien aangesproken, maar ook je rug kun je sterker maken door het elastiek te gebruiken.

3-in-1 fiets
De Slim Cycle is zo gemaakt dat je het behalve als hometrainer, ook als ligfiets kunt gebruiken. En die transformatie is zo gedaan, je hebt de fiets in een handomdraai omgetoverd tot ligfiets. Ook kun je de fiets op acht verschillende weerstandsniveaus instellen, zodat je je kracht en uithoudingsvermogen gedurende je trainingsperiode kunt opbouwen. Spieren hebben om de zoveel tijd een nieuwe uitdaging nodig om sterker te worden, en zo kun je ook mooi bijhouden welke vorderingen je maakt!

Cardio en kracht
Op de Slim Cycle train je zowel je uithoudingsvermogen als je spieren. Een ideale combinatie als je je lichaam graag in een goede conditie houdt. Waar je bij cardiotraining met name je hart aan het werk zet en zo je algehele conditie verbetert, focus je je met krachttraining op je spieren. Lange tijd werd gedacht dat deze twee fitnessvormen niet samengingen, maar ze kunnen elkaar juist heel goed aanvullen.

Comfortabele sokken
Al snel zware benen van het fietsen en zitten je sportschoenen lekkerder met sportsokken? Vul je outfit dan aan met Neurosocks. Je voeten hebben heel wat te verduren en Neurosocks zijn speciaal ontwikkeld om te ondersteunen tijdens het sporten. Ze zijn naadloos voor extra comfort, hebben een geweven Neuro Tech patroon en hebben extra vulling aan de onderkant.

Thuis sporten zonder gedoe
Kortom, met een multifunctioneel fitnessapparaat kun je thuis sporten zonder dat je er al te veel ruimte en geld aan kwijt bent. Cardio- en krachttraining is een belangrijke combinatie voor een fit lichaam, en met de Slim Cycle kun je dit goed in je training combineren. Fiets met Neurosocks in je schoenen en je traint comfortabeler dan ooit.