Geluk Single

Omhels je vrouwelijkheid, je vrouwelijke energie maakt je aantrekkelijk

hoe ook jij dagelijks voldoende kunt bewegen

Vrouwelijke energie, het maakt ons aantrekkelijk voor de andere sekse. Onze creativiteit, intuïtie, liefde en warmte maakt ons onweerstaanbaar. Maar hoe zorgen we ervoor dat we onze vrouwelijkheid niet verliezen? Hoe kunnen we onszelf inspireren om onze vrouwelijke energie te omhelzen, zodat we diepgaande en intieme relaties aan kunnen gaan?

Onderstaand vind je vrouwelijke kwaliteiten die je onweerstaanbaar maken.

1 Zoek uit wat schoonheid voor jou betekent
Een van onze sterkste punten is onze uitstraling. Helaas wordt ons schoonheidsideaal ons tegenwoordig ingegeven door de media. Waardoor we druk voelen om aan een bepaald beeld te voldoen. Maar schoonheid heeft niets te maken met je omvang, je haar- of huidskleur, maar alles met energie. Dus houd van jezelf, neem de tijd om goed voor jezelf te zorgen. En omarm je natuurlijke schoonheid door gezond te eten, te sporten en lief voor jezelf te zijn. Schoonheid komt van binnen. Wanneer we goed in ons vel zitten stralen we dit uit. Probeer je bewust te zijn van je schoonheid. Probeer gedurende de dag schoonheid aan je dag toe te voegen. Dit kan zijn door middel van een glimlach, een gebaar of de manier waarop je iets zegt.

2 Relax. Omarm je zachte vrouwelijke kant
Vrouwelijkheid staat voor ‘zijn’, mannelijke energie wordt getypeerd als ‘doen’. Natuurlijk hebben mannen en vrouwen beide kenmerken. Maar balans is het sleutelwoord. Wanneer jij jezelf toestaat om je softe kant naar boven te laten komen dan zal je merken dat je in je onderbewustzijn relaxter wordt. De druk om altijd maar meer te doen is altijd aanwezig. In deze technologische harde tijden kan het moeilijke zijn om dingen op een zachte manier te benaderen. Maar wanneer jij doelen als intimiteit, connectie, familie en liefde hebt dan is een zachte vrouwelijke benadering juist belangrijk. Je kunt je vrouwelijke gevoelige kant oproepen door spirituele oefeningen als bijvoorbeeld meditatie, yoga, creatief bezig zijn of/en ademhalingstechnieken.

3 Vraag om hulp; weten wat je nodig hebt is een kracht
Wij houden alle ballen wel in de lucht. We zijn sterke, krachtige vrouwen met een baan, kinderen, partner, vrienden of familie. Maar deze kracht kan soms te veel zijn, soms zelf wat intimiderend voor een man. Wees daarom niet bang om om hulp te vragen aan je man of vriend, je hoeft niet alles alleen te doen.

Emotioneel: Wil je me alsjeblieft helpen, ik weet het even niet meer?

Fysiek: Wil je me helpen om de bank te verschuiven/ mijn koffer te tillen?

Financieel: Begrijp jij wat er aan de hand is? Kun je mij dit uitleggen?

Praktisch: Wil jij me alsjeblieft helpen met koken?

4 Geniet van goed eten en het bereiden van een goede maaltijd
Wanneer we meer tijd investeren in het bereiden van maaltijden en goede gezonde maaltijden maken dan zorgen we onszelf, onze partners en onze kinderen. Ons voedsel en onze lichamen zijn belangrijk. Ook wanneer je geen fantastische kok bent is het belangrijk om goed te eten.

5 Creëer een buffer zone
Probeer na je werk bewust weer jezelf te worden, de vrouw in jou naar boven te laten komen. Maak wat tijd om bij te komen, zorg dat de vrouwelijke energie weer gaat stromen. Doe wat anders aan, steek de kaarsen aan, zet een rustig muziekje op, werk met geurende oliën in huis. Met andere woorden, kom tot rust. Wanneer we een rustige en fijne sfeer creëren dan is dit fijn voor onszelf en voor onze partners.

MIndBodyGreen

1 Reactie

  • I wanted to ask you if you would like me to send niche targeted visitors to your website? I guarantee traffic volume and quality and can send visitors to your site in less than 24 hours. Contact me via Skype here: live:.cid.e7ae096559e10740 and I’ll be more than happy to talk to you more about this. Thanks, Bill R.

Laat een reactie achter