Geluk

Om deze 8 dingen zou jij geen ene moer moeten geven!

8 dingen die je geen snars zouden moeten kunnen schelen

1 Modetrends
Sommige vrouwen houden van mode en dat is natuurlijk prima! Maar er altijd maar volgens de laatste mode bij willen lopen omdat je anders het gevoel hebt dat je buiten de boot valt is niet iets om heel trots op te zijn. Want iets kopen wat je maar een aantal keer draagt omdat het dan al weer ‘uit de mode’ is slaat eigenlijk nergens op. Het zou je daarom ook niets moeten kunnen schelen wat de laatste trend is, als jij het maar mooi vindt!!!

2 Een slechte ex
Geweest is nou eenmaal geweest. Jij bent verder gegaan en hoe het met de ex gaat die jou niet goed heeft behandeld is zou je helemaal niets uit moeten maken. Vervelend dat hij weer blut is, zijn huis kwijt raakt, ziek is, maar dat is niet meer jouw probleem! Dus hoe het met jouw slechte ex is niet iets waar jij je druk over zou moeten maken.

3 Of een slechte relatie
Eigenlijk een vervolg op deel 2, maar dan wel wat breder getrokken. De meeste vrouwen zijn enorm empatisch en loyaal. Vaak proberen zo ook nog zo veel mogelijk om conflicten te vermijden met wie er op dat moment dan ook een slechte invloed op hun leven heeft. Maar de waarheid is dat sommige mensen gewoon slecht voor ons zijn en om deze mensen zou jij niets moeten geven.

4 De fouten die je hebt gemaakt
Vrouwen hebben de neiging om zich dingen persoonlijk aan te trekken. Dit betekent ook dat ze de fouten die ze hebben gemaakt vaak nog lang met zich meedragen. Maar dat is niet nodig! We maken allemaal fouten, leer ervan en stap erover heen! Het is zonde dat jij nog steeds ’s nachts loopt te piekeren over een fout die je vorige maand hebt gemaakt.

5 Social media
Niks mis met Facebook, Instagram of Twitter. Het brengt ons ook leuke en goede dingen. Maar vooral jonge vrouwen voelen de druk die social media met zich mee kan brengen. Ze geven veel te veel aandacht aan wie er aandacht aan ons schenkt of hoe populair we zijn doormiddel van friends, volgers of likes. Gebruik social media zoals jij het wil gebruiken, post foto’s die jij wilt posten en maak je niet druk over hoeveel likes of volgers jij hebt ten opzichte van anderen. Dat is namelijk totaal niet belangrijk!

6 Het “perfecte” lichaam
Ten eerste: dit bestaat niet… Wie bepaalt er hoe een perfect lichaam eruit ziet? Waarom zouden we streven naar een bepaald beeld. Zorg ervoor dat je gezond leeft en goed voor je lichaam zorgt, dat is belangrijk! Maar je druk maken over het ‘perfecte’ lichaam is zo zonde van de tijd! Het leven is al zo kort, geniet er lekker van!

7 Status
Als er iets onbelangrijk is dan is het wel status. In onze maatschappij kan status helaas een belangrijke rol krijgen. Maar maak je daar van los, definieer succes naar je eigen termen. Wat is succesvol zijn voor jou? Ben je succesvol als je een nieuwe auto hebt of als je ’s avonds gezellig met je hele gezin aan tafel zit te kletsen? Ben je succesvol als je naar de Malediven kan of als je gezellig met je vrienden een weekendje weg kunt?

8 Meningen van anderen
Iedereen is anders en iedereen heeft een andere mening. Daarnaast is er niets zo veranderlijk als de mens, dus meningen kunnen ook weer veranderen. Om je te proberen te conformeren naar de meningen van anderen is dus compleet zinloos! Maak je daarom niet druk om de meningen van anderen en doe lekker waar je zelf gelukkig van wordt, veel belangrijker!!

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?