Geluk

Dit is wat jouw sterrenbeeld verdient

Dit is wat jouw sterrenbeeld verdient

Ram: 21 maart – 19 april
Jij verdient rust. Je bent altijd bezig en onderweg. Je stopt nooit. Na alles wat je de laatste tijd hebt bereikt verdien jij een break.

Stier: 20 april – 20 mei
Jij verdient het om dingen af te sluiten. Er is iemand uit je verleden die je niet uit je gedachten kan krijgen, maar je verdient het om verder te gaan. Je verdient het om te zien wat er nog meer is.

Tweelingen: 21 mei- 20 juni
Jij verdient geluk. Jij verdient het om echt te lachen. Jij verdient het om niet meer te doen alsof het goed gaat.

Volg Herhealth.nl op Instagram

Kreeft: 21 juni – 22 juli
Jij verdient erkenning. Je doet zo veel voor andere mensen. Je zou in ieder geval een ‘dank je wel’ moeten krijgen zodat je het gevoel krijgt dat alles wat je de laatste tijd hebt gedaan wordt gezien en gewaardeerd.

Leeuw: 23 juli – 22 augustus
Jij verdient respect. Respect van de mensen met wie je date. Respect van de mensen met wie je werkt. Respect van de mensen die je hebben opgevoed. Respect van iedereen in jouw wereld. 

Maagd: 23 augustus – 22 september
Jij verdient het om je goed genoeg te voelen. Om te stoppen met jezelf af te vragen of jij het waard bent. Jij verdient het om beter om jezelf te denken. Om echt van jezelf te houden. 

Weegschaal: 23 september – 22 oktober
Jij verdient het om jezelf te verwennen. Je doet altijd voorzichtig en spaart je geld, maar je mag af en toe jezelf verwennen. Jij verdient een cadeautje voor jezelf. 

Schorpioen: 23 oktober – 21 november
Jij verdient het om van jezelf te houden. Jij verdient het om de persoon die je elke dag in de spiegel ziet leuk te vinden. Jij verdient het om jezelf zekerder te voelen.

Boogschutter: 22 november – 21 december
Jij verdient het om je veilig te voelen. Jij verdient om je geliefd te voelen. Om te voelen dat je bent waar je moet zijn samen met iemand die jouw tijd en moeite waard is. 

Steenbok: 21 december – 19 januari
Jij verdient een knuffel. Jij hebt de laatste tijd veel stress gehad en je hebt een reminder nodig dat je mensen om je heen hebt die van je houden. Mensen die het beste voor je willen. Mensen die zichzelf gelukkig prijzen omdat ze je kennen.

Waterman: 20 januari – 18 februari
Jij verdient het om je dromen uit te laten komen. Jij hebt keihard gewerkt en uiteindelijk zal het zich uitbetalen. Jij zal zien dat je dromen uiteindelijk uitkomen zolang jij je best blijft doen. 

Vissen: 19 februari – 20 maart
Jij verdient plezier. Een kans om te ontspannen met je vriendinnen. Een moment om te ontspannen en los te komen van alle stress die je de laatste tijd hebt gevoeld. 

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

Thoughtcatalog.com