Ontspanning

Na lang twijfelen heb ik eindelijk een robotstofzuiger, de Roomba j7+. Review!

review robotstofzuiger Roomba j7+

Er zijn van die dingen waar je heel lang over kunt twijfelen.. zo twijfelde ik dus al 6 jaar of ik een robotstofzuiger zou aanschaffen. Ik ga duidelijk niet over één nacht ijs.. Want is het het wel waard? Maakt zo’n ding wel goed schoon? Loopt ie niet steeds vast, kan hij wel op mijn kleed komen? Ik heb een groot wollen kleed, dan moet ik hem zeker nonstop legen en stopt hij met zuigen omdat hij vol zit. Je leest het, ik had genoeg dingen bedacht om te twijfelen. Maar het moment is hier, na 6 jaar hebben wij een robotstofzuiger in huis! Het is de iRobot Roomba j7+ geworden. 

Oké ik zal meteen de conclusie van dit artikel verklappen: waarom heb ik zo lang gewacht met het aanschaffen van een robotstofzuiger?! Dit is echt een uitkomst! Nu snap ik goed dat er echt verschil in kwaliteit is tussen de verschillende robotstofzuigers, maar de Roomba j7+ is elke cent waard. 

Elke ochtend komen wij beneden in een schoon huis en zelfs de bovenverdieping wordt gezogen door Borger (zo noemen we hem, naar een draak van de reddingsrijders.. want je moet de Roomba j7+ in de bijbehorende app een naam geven). Ik zet de Roomba dan gewoon op de eerste verdieping, hij gaat daar aan de slag en als hij klaar is stopt hij op het punt waar ik hem heb geplaatst, ideaal. 

Ik zal de vragen die ik mezelf in de eerste alinea stelde even stap voor stap beantwoorden:

Maakt een robotstofzuiger wel goed schoon?
Ik kan niet natuurlijk niet over andere merken en types oordelen, maar de Roomba j7+ maakt echt goed schoon. De eerste keer dat de stofzuiger begint maakt hij een map van je kamer, zo weet hij hoe je kamer eruit ziet en wat de lastige plekken zijn. Dankzij deze map kun jij ook aangeven op de app dat je bijvoorbeeld alleen de bijkeuken gedaan wilt hebben omdat de katten daar hebben gegeten of omdat de kinderen daar zijn geweest met moddervoeten. Zo kun je dus aangeven wat je schoon gemaakt wil hebben en wanneer. 

De zuigkracht van de Roomba j7+ is enorm, zelfs mijn hoogpolige tapijt is echt schoon na een zuigsessie en dankzij het kleine borsteltje aan de zijkant wordt ook het vuil onder de plinten weggehaald. 

Loopt een robotstofzuiger niet steeds vast?
Dat was nog mijn grootste zorg. Want het zou een beetje zonde zijn als ik steeds die stofzuiger onder mijn bank vandaan moet vissen. Wij hebben een behoorlijk hoogpolig tapijt op onze houten vloer liggen en we hebben een convectorput met rooster: niet ideaal voor een robotstofzuiger. Ik kan je zeggen de Roomba j7+ heeft nul moeite met ons tapijt of het rooster. Ook het speelgoed van Noah kan ik prima laten liggen want dankzij de camera identificeert de Roomba j7+ obstakels en gaat hij hier omheen. Wanneer het zuigen gereed is krijg je een foto van het obstakel in de app met de vraag hoe de Roomba j7+ in de toekomst met deze ‘obstakels’ om moet gaan. 

review robotstofzuiger Roomba j7+
Zelfs over ons hoogpolige tapijt en het rooster gaat de Roomba j7+ moeiteloos heen

Moet ik de robotstofzuiger steeds legen omdat er veel vuil in zit door mijn wollen kleed?
Ik zou bijna willen zeggen: “Mag ik even een applaus voor de Roomba j7+”. Want hij leegt zichzelf in het oplaadstation! Daar heb je dus ook geen omkijken naar, je moet gewoon af en toe de stofzak in het laadstation vervangen. Dit is echt een stille hulp hoor, hij doet zijn werk als je er niet bent en verder heb je er geen omkijken naar terwijl je huis lekker schoon is. De Roomba j7+ kan namelijk automatisch starten als je van huis gaat en stopt dan weer als je thuis komt. Is toch tof?!

review robotstofzuiger Roomba j7+
Het laadstation

Is het het waard?
Deze vraag heb ik eigenlijk al beantwoord, maar ja het is het waard. De Roomba j7+ wordt na elk gebruik slimmer, hij past zich aan naar jouw wensen, hij vermijdt en identificeert obstakels het is dus geen probleem als je een keer vergeet op te ruimen en hij staat prima in je interieur. De bijbehorende app werkt super makkelijk en hij was na aanschaf direct klaar voor gebruik. Ik meen het serieus als ik zeg: ik had dit 6 jaar eerder moeten doen. Maar toen was de Roomba j7+ nog niet op de markt, dus misschien was er een reden dat ik nog even moest wachten :).

Winactie!

Avalon jij hebt de robotstofzuiger gewonnen!! Stuur je mij even een mailtje op info@herhealth.nl?

De winactie is nu gesloten.

Omdat ik op Instagram zo enthousiast was over de Roomba j7+ vonden ze het bij iRobot een leuk idee als ik een robotstofzuiger zou weggeven!! Hoe leuk is dat! Ik mag de Roomba i3+ weggeven! Wil je kans maken? Laat dan onder deze post weten dat je mee wilt doen en waarom! Ik maak de winnaar over een week in dit artikel bekend!

Reacties

 • Wat leuk om te lezen! Ik twijfel ook al een tijdje over de aanschaf van een robotstofzuiger en ik vind dit een overtuigend artikel, nu wil ik er ook één! Hoe leuk als ik een exemplaar kan winnen!

 • Ohh precies alle redenenen waarom ik ook twijfel! Maar hoe heerlijk zou t zijn als 2x p dag (ja want 2 meisjes dus glitters, zand en knutsels overal) stofzuigen door zo’n hulp kunnen worden overgenomen! Geeft toch weer een beetje rust in dit overvolle multitaskende adhd-moederbrein!

 • Superleuk artikel! Ik was reeds tevreden eigenaar van een “Robby” , maar deze heeft helaas de andere partij in een jammerlijke scheiding gekozen 🥺 nu maak ik heel graag kans op een nieuw exemplaar, zeker met een dochter gevoelig aan huisstofmijt is deze extra hulp mooi meegenomen. Fingers crossed 🤞🤞

 • Wat fijn om zo’n artikel te lezen.. Ik twijfel ook al langer of ik een robot stofzuiger zal aanschaffen, maar dit klinkt erg positief! Binnenkort komt er een puppy 🐶 bij in huis en dan zou een robot stofzuiger helemaal geweldig zijn dus ik hoop deze natuurlijk te winnen😍

 • De twijfel bij mij is er ook, maar hoe fijn is het als je niet al het schoonmaakwerk zelf meer hoeft te doen. Zeker voor een kleine perfectionist, die alles schoon wil hebben

 • Dankjewel voor de review. Lijkt me super fijn! Ik wordt alsmaar gestrest van het geluid van een stofzuiger. Als het niet nodig is stel ik het liever uit. Echter ik ben ook zuinig en trots op mijn huisje. Ik dwing mezelf structureel te stofzuigen. Een oplossing zou de robotstofzuiger zijn. Dan is er niemand die last heeft van stof of het geluid van de stofzuiger zelf.

 • Nou dit zou echt een uitkomst zijn voor hier. We hebben sinds kort een hond en onze dochters zeggen al een tijd dat we een robot stofzuiger moeten aanschaffen. Maar ook ik heb (had, na het lezen van jouw stuk) allerlei redenen om hem niet te kopen.
  Maar nu ben ik om. Ik zou hem heel graag winnen!!

 • Hihi…dat twijfelen is zeer herkenbaar!
  Fijn om te lezen dat Borger zichzelf zo goed heeft bewezen bij jullie!

  Graag zou ik willen ervaren of de Roomba i3+ ons hier in huis ook zo enthousiast kan maken!

  Met alleen mijn hondje en ik, kreeg ik het stofzuigen nog wel goed geregeld hier, maar inmiddels een man, bonusdochter, bonushond en zoon erbij…dat maakt het een stuk drukker! En vooral gezelliger natuurlijk en laten we daar nou liever van genieten dan de meerdere keren per dag stofzuigen!

  Wie weet zijn mijn twijfels of een robotstofzuiger onze honden(haren) aankan niet nodig en blijkt iRobot ons huishouden ook een stukje makkelijker en leuker te kunnen maken en deel ik straks jouw enthousiamse!

 • Ik heb inderdaad precies die twijfels en daarom nooit een robot stofzuiger aangeschaft. Maar nu mijn bejaarde kat niet meer naar buiten gaat, ligt er dagelijks kattenbak korrels buiten de bak en ook veel kattenharen . Lijkt me geweldig om deze Roomba iRobot te winnen!

 • Ook hier al jaren dezelfde twijfels. Vorig jaar zijn er 2 katten bijgekomen en het stofzuigen is niet bij te houden. Maarja wie zegt dat de roomba dit goed opzuigt.. aangezien ik al zo lang twijfel kan ik wel nog even wat extra tijd nemen om nog langer te twijfelen 😂

  Nu waag ik een gokje met deze win actie en wie weet heb ik geluk 🍀 en wordt het tegendeel bewezen.
  Hij zal een prachtige naam krijgen en deel uitmaken van ons gezin 🤗

 • Goed verhaal en leuke winactie 😉
  Geen twijfels hier in huis, maar was simpelweg nog niet geschikt om het huis te zuigen. Of had deze ook puin kunnen ruimen? Want: net verhuisd en waren nog verbouwende en klussende. Nu van puin naar veel stof (en dat zal nog even zo blijven gok ik) en van een kleine starterswoning naar een grote mensenhuis. Voor ons echt een uitkomst om deze robotstofzuiger het vele werk te laten doen, ook in de onhandige hoekjes.
  Fingers crossed 🤞🏼

 • Heel nice om te lezen dat er een robotstofzuiger bestaat die wél goed werkt. Met een hond die 365 dagen per jaar verhaart en een puberdochter die het makkelijker vindt de broodkruimels op de grond te vegen dan met een doekje over de tafel te gaan, is dit dé uitkomst. Ik ben me al aan het bedenken wat ik met de extra tijd ga doen, als ik niet meer 2x per dag met de stofzuiger door het huis hoef te rennen.

 • Wat super gaaf om te lezen. Wij twijfelen al jaren over een robotstofzuiger en zijn positief verrast door dit artikel.

  Wij hebben sinds 6 weken een kleintje en je merkt wel dat je je handen vol hebt aan die kleine man. Al het andere komt op een lager pitje.

  Dus zo’n prachtige stofzuiger lijkt mij een uitkomst!

 • Ik zou er heel graag 1 willen! “Maar je hebt toch een prima stofzuiger” en “Je kan best een paar keer per week gewoon stofzuiger, stel je niet aan”. Met een drukke baan, een harig huisdier en een klein meisje van bijna 3 jaar zou het toch wel echt een uitkomst zijn en zou het me echt wel wat extra rust geven.

 • Klinkt fantastisch! Benieuwd of hij ook onze dierentuin aan kan met drie honden en 4 katten die de hele dag in en uit lopen.

 • Wat fijn dat hij zo goed bevalt. Ik zou het fijn vinden voor boven, hoef ik niet met zo’n zware stofzuiger te slepen aangezien ik volgend jaar een 5 ervoor krijg en wel wat hulp kan gebruiken 😅

 • Wat een fijne review. Ik twijfel ook al heel lang, omdat ik bang ben dat hij vastloopt door de hondenharen van onze labrador. Maar als ik het zo lees dan moet het geen probleem zijn.

 • Ja ik wil mee doen met de winactie voor de Roomba i3+. Lijkt me heerlijk als ik niet na hoef te denken over stofzuigen. Des te meer tijd voor andere “leukere” bezigheden naast een hele drukke baan. Fingers crossed🤞🏼

 • Wauw wat gaaf!! Mij lijkt het ook fantastisch !! Sinds wij 2 katten hebben moet ik echt dagelijks stofzuigen , en soms wou ik dag ik er gewoon meer uur in een dag zat! Als we straks naar ons nieuwe huis gaan , kan ik wel een extra hulpje gebruiken !!! Dus lijkt me te gek om deze te winnen 😍

 • Dankjewel voor het delen! Die twijfels, zo herkenbaar. Tel daarbij nog een sceptische ex-partner op en jij begreep als geen ander waarom zo’n robotstofzuiger hier nog niet in de woonkamer stond. 😉 Zo’n robotstofzuiger lijkt me nu echt ideaal, zeker vanwege mijn huisstofmijt-allergie icm het feit dat mijn vloer altijd spik en span moet zijn vanwege mijn werk aan huis. 😅 Fingers crossed om de actie te winnen🤞

 • Geweldig zeg! Ik denk er ook al jaren over na ! Nu we bijna de sleutels van ons nieuwe huis krijgen zou dit de slagroom op de taart zijn. En zeker een prachtig cadeau voor alle problemen die ee hebben gehad met de bouw.
  Bedankt voor deze fantastische review en de geweldige site.

 • Ik zou hem super graag willen winnen!
  Hoe ideaal ‘
  Als alleenstaande rolstoelgebonden moeder is het moeilijk.om je huis zo schoon te houden dat je kind (syndroom van down) ook lekker op de vloer kan spelen.
  Huishoudelijke hulp word door gemeente steeds meer en meer op bezuinigd. Officieel mogen ze nog maar 1.5 uur per week komen. Hoe dan… hoe hou je je huis dan op orde?!
  Soms staat het water je tot de lippen.
  Wat zou het schelen als.er.dan gewoon dagelijks gezogen kon worden. Geen modder en viezigheid van je rolstoelbanden meer op de vloer. Je gewoon weer mens voelen.
  Je gaat hoe dan ook iemand blij maken met deze mooie gift maa uiteraard duim ik ook hard voor mezelf. 😊

 • Leuk om te lezen dat de robotstofzuiger zo goed bevalt. Met het haar dat onze twee Brits Korthaar katers produceren, is de stofzuiger van harte welkom 🙂 Dat levert vast wat me-time momentjes op! 🤞

 • Nou, dat wil ik zeker!! Ik stofzuig bijna iedere dag met die 2 kleintjes, dat zou even heel veel tijd schelen!:)

 • Super fijn om te lezen dat de robotstofzuiger zo goed bevalt.
  Wij zouden er heel graag 1 winnen om te kijken of die ons ook zo goed bevalt en met de komst van een kleine helemaal handig, meer vrije tijd. 👶🏼🤎

 • Een vriendin van mij heeft er al een aangeschaft en wij twijfelde ook heel erg of we het al moesten doen. Dit zou ons zoveel schelen met het huis schoonhouden (iets met kat in de rui). Ik ben ook wel heel nieuwsgierig of mijn kat de robotstofzuiger niet eng vind, voor de gewone verstopt ze zich. En hopelijk zou het hilarische beelden geven voor ons als ze idd op de robotstofzuiger gaat zitten om mee te liften.

 • Heel graag! Ik heb een jaar terug gerevalideerd en heb daar iets geleerd en dat is je energie verdelen. En als iets je energie op sleurpt is het wel stofzuigen. Ik heb een huis met aardig wat m2 en als ik het huishouden doet is het voor mij klaar voor de dag om wat leuks te gaan doen met de kleine. Dat is iets waar je mee om moet leren gaan en dat gaat mij nu aardig af. Alleen zou deze jongen mij hier goed bij kunnen ondersteunen!

 • Leuk artikel en die twijfel is bij mij ook 😇Maar jouw artikel maakt me enthousiast. En met deze robot stofzuiger erbij heb ik meer tijd met onze dochter vrij. 😁

 • Oooh dat zou zo handig zijn! Dankzij Sjaakie ligt het huis hier vaak genoeg vol met hondenharen dus zo’n robot stofzuiger zou top zijn 😍

 • Ik ben heel slecht in het huishouden en dan ineens is het heel stoffig en liggen overal plukken stof 🙈 Met een robotstofzuiger zal dat minder gebeuren want dan kost het mij geen moeite en rugpijn om het schoon te houden. 😄

 • Wat leuk dat je dit met ons deelt. Een eerlijke en fijne reactie van je met alle nodige informatie!! Super fijn.

  Ik zou dit heel graag zelf willen, stofzuigen wordt zwaarder en dit zou echt een ideale hulp zijn. Lijkt mij echt fijn om een robot stofzuiger te hebben.

  Je deelt altijd waardevollen.informatie!

 • Wat een super artikel! Ik twijfel ook al jaren of ik er een moet aanschaffen en vraag me steeds af of het het geld waar is. Ik ben overtuigd door je review en helemaal super dat je er een weg mag geven! Met mijn burnout nu is het moeilijk het huishouden te doen. Deze robot stofzuiger zou me daar mee kunnen helpen en me meer rust geven en minder schuldgevoel. Top actie!

 • Nu ik zwanger ben en stofzuigen echt zwaar wordt ivm bekkeninstabiliteit zou dit een uitkomst zijn. Want met alle respect voor mijn vent, maar die stofzuigt vrij lomp!
  Dan moet ook iedereen weten dat er stofgezogen wordt zeg maar.
  We hebben een verharende teckel en het zou toch wel heeeel fijn zijn als hier straks een baby over de grond kruipt dat het dan enigzins schoon is!
  We wonen gelijkvloers dus hij zou probleemloos het hele huis aan kunnen pakken.
  Ik ben gewoon heel nieuwsgierig geworden naar zo een stofzuigerrobot…
  Dus hoop dat wij de gelukkigen zijn!
  Groetjes Marloes

 • Fijn dat er eindelijk iemand is die hem test en ook eerlijk zijn mening erover deelt! Dit zodat anderen er ook echt wat aan hebben en niet omdat ze er alleen maar voor betaald worden. Eerlijke informatie is toch de meest waardevolste🙏

  Met een hond een kleintje op komst en reuma zou het heel fijn zijn om deze in ons huis te mogen gebruiken, om zo wat verlichting te krijgen🙏 Maar toch je huis lekker schoon te houden. Ik zou hem daarom graag winnen, maar kies met je hart en dan komt die hoe dan ook op een goede plek terecht❤️

 • Oooo wat zou ik die graag winnen, op het moment heb ik veel last van duizelingen en is stofzuigen verre van prettig, dan nog werken en 2 oppasdagen erbij zou deze bijzonder welkom zijn. Heb er ooit 1 gehad maar bleef overal steken onder de bank en inderdaad op mijn kleed,, dus wat zou ditmooi zijn.

 • Wat een uitkomst! Ideaal in een druk gezin waar we allergisch zijn voor huisstof en vaak moeten stofzuigen. Deze nieuwe huisgenoot is meer dan welkom!

 • Wat fijn dat je dit met ons deelt! Ook voor mij zou het een uitkomst zijn. Jarenlange mentale klachten hebben flink invloed op mijn huishouden gehad. En nu, met een man met allergie voor huisstofmijt, de liefste golden retriever (ja, zo een die ook nog erg veel van buiten ravotten houdt) en gezegend met ons eerste kindje op komst zou het een grote hulp zijn!

  Aan de reacties te zien komt hij hoe dan ook goed terecht!

 • Oh wauw! Ik ben helemaal enthousiast na deze post.
  Ik ben best al lang op zoek naar een goede robotstofzuiger, maar had een beetje dezelfde bekommernissen als jij. En vooral, geraakt die wel over het tapijt?
  Uiteindelijk nog geen robotstofzuiger aangeschaft, maar die honden haren blijven hier wel rondvliegen 🙈
  Oh wat zou ik zo enorm gelukkig zijn om deze te winnen!! 🙈

 • Oh wauw, ik ben helemaal enthousiast na deze post!
  Ik ben best al lang op zoek naar een goede robotstofzuiger, maar had een beetje dezelfde bekommernissen als jij. En vooral, geraakt die wel over het tapijt?
  Uiteindelijk nog geen robotstofzuiger aangeschaft, maar die honden haren blijven hier wel rondvliegen 🙈
  Oh wat zou ik zo enorm gelukkig zijn om deze te winnen!! 🙈

 • Dit zou echt wat zijn om te winnen. Heerlijk dat je dan niet meer zelf hoef te stofzuigen naast je dagelijkse leven.

 • Wat leuk!!! Ik word over 4 maanden voor het eerst moeder van ons eerste kindje, en hoe fijn zou het zijn als ik dan wat minder tijd aan stofzuigen kwijt ben, en deze tijd kan steken in mijn dochter <3 Daarnaast ook al wat zwangerschapsklachten, mag eigenlijk al helemaal niet meer stofzuigen maarja… wat zou dat een uitkomst zijn, vooral omdat jij zo enthousiast bent over de Roombla 😍 Ik zou haar Joke noemen, als ik een naam moest geven 🤣 luistert ze vast goed naar!!

 • Ik doe mee! In een huishouden met 2 kleine kinderen komt het schoonmaken nou eenmaal niet meer op de eerste plaats. Hoe lekker zou het zijn als ik iig geen tijd meer hoef te verspillen aan het stofzuigen en die gewonnen tijd lekker met mijn kinderen kan doorbrengen?

 • Jaaa die Roomba i3+ mag ons gezin komen uitbreiden. Met 2 jonge meisjes in huis kan je wel de hele dag stofzuigen. Want waarom zou je boven je bord je boterham eten bijvoorbeeld. Deze Roomba i3+ zal zich niet hoeven te vervelen in dit huis!

 • Jaaaa! Dat zou echt super zijn! Met een druk huishouden, veel vriendjes en vriendinnetjes van onze kinderen over de vloer en onze hond kan ik niet meer tegen stof, haren, kruimels, modder etc etc op! Wat zou een robotstofzuiger een enorm fijne hulp zijn! Zeker als ik jouw enthousiaste verhaal lees! Fingers crossed 😀

 • Ik doe graag mee!
  Ik heb niet veel energie dus dit zou mij onwijs helpen! Wat een leuke winactie.

 • Oohhhhh wat lijkt me dat fijn! Als alleenstaande moeder van 3 pubers met een 40 urige werkweek en daarnaast nog mijn eigen bedrijfje als Kinderslaapcoach schiet het stofzuigen er nog wel eens bij in🙈🙈. En met 3 poezen in huis is dat echt geen overbodige luxe. En die ene keer dat 1 vd pubers het vrijwillig onder dwang voor me doet, tja wat zal ik er van zeggen hahaha, dan kan ik het net zo goed zelf doen😂😂. Het zou mij zoveel tijd en rust schelen en die kan ik weer besteden aan een beetje me-time want ook dat schiet er toch veel te snel weer bij in😬. Al doe ik wel mijn best! Ik ben in ieder geval superblij dat hij jullie zo goed bevalt en jullie er zoveel plezier van hebben!😃😃

 • Mijn drukke leven (eigenaar gym en alleenwonend met hond) zorgt er voor dat huishouden niet echt mijn prioriteit heeft. Ik ben geen geboren huisvrouw en besteedt mijn spaarzame vrije tijd liever aan andere dingen. Zo’n robot zou er in elk geval voor zorgen dat de vloer schoon blijft, scheelt toch weer😉

 • Leuk artikel! Zou super fijn zijn voor in ons nieuwe huis dat straks eindelijk wordt opgeleverd. Scheelt een hoop tijd!

 • Ik herken de twijfel 😉 Begin straks met een nieuwe baan met meer uren, dus om tijd te besparen zou deze robot wel een uitkomst zijn!

 • Ik twijfel er ook al lang over om een van mijn minst favoriete bezigheden te laten vervangen door een robot. Helder artikel! En nu we zijn verhuisd en gelijkvloers wonen zou het helemaal ideaal zijn! Ik zou hem dus graag winnen! 🙂

 • Nou, die staat hier ook op het wensenlijstje. Met een kleine een partner met burnout en zelf depressieve klachten kunnen wij wel een hulp in het huishouden gebruiken 😅. De kleine vind stofzuigen leuk, maar of ik zijn “contract” nou echt wil verlengen (sssttt).

 • Ook ik twijfel al jaaaaren over een robot stofzuiger.. Ik heb een Hulphond en naast dat zij mij veel werk ontneemt, geeft ze mij ook werk, want wat een haaaarrr.. Vooral nu ze haar wintervacht weer verliest! Ik vind ‘t enorm belangrijk dat de vloer schoon is met 2 kinderen die regelmatig op de vloer spelen en tv liggen te kijken, maar soms kan ik ‘t lichamelijk niet bijhouden. Ik ben mega-benieuwd of dit de oplossing is.. Als ik win zal ik ‘m promoten bij andere mensen met Hulphond en ‘t zelfde probleem! 😉

 • Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de robot stofzuigen! Het lijkt mij ook heel erg fijn om er eentje in huis te hebben. Zelf zit ik in een rolstoel en is stofzuigen niet echt een makkelijke taak. Binnenkort komt er bij mij een assistentiehond om mij te helpen met mijn ADL taken. Mijn vriend en ik weten dat we met een huisdier erbij meer gaan stofzuigen en denken ook om een robotstofzuiger te nemen. Nog leuker is het om er eentje te kunnen winnen natuurlijk! Het zal mij ook energie besparen wat ik voor andere fijne dingen heel hard nodig heb =)

 • Ik twijfel net als jij al heel lang om een robotstofzuiger aan te schaffen. Ik heb al 101 recensies gelezen en ben zeker dat ik een robotstofzuiger van IRobot wil aanschaffen.
  Het is natuurlijk dubbel zo leuk als je deze kan winnen!

 • Ooooh wat heerlijk om te lezen wat voor een geweldige hulp dit is😁 zou zeer welkom zijn voor mijn moeder, zodat ik haar wat meer kan ontlasten na 2 (mislukte) heupoperatie’s en nu dus elke dag enorm veel pijn ondanks alle pijn medicatie…. ze is een echte bikkel, zal dus altijd nog zelf proberen te stofzuigen, maar het gaat echt niet meer van harte. Zo’n hulp die elke dag iets voor haar doet, zal ze elke dag opnieuw heel erg waarderen😊

 • Na het lezen van jouw enthousiaste recensie weten wij eigenlijk wel zeker dat dit is wat we zoeken. We zijn net verhuisd van onze studenten studio naar een echt ruim appartement, dit in combinatie met twee kittens zou dit ècht ideaal zijn. Dit is voor mij de eerste keer dat ik op een win actie reageer omdat dit nu echt eens iets is wat we zoeken. Mocht het niet lukken dan komt hij sowieso op onze wensenlijst voor in de toekomst!

 • Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Ik ben dus ook zo’n twijfelaar. Wat lijkt het mij heerlijk om iedere ochtend een schoon huis te hebben. Dat schiet er soms nog wel eens bij in en die tijd besteed ik dan toch liever aan de kinderen. Dus ik wil die robot wel, en een schoon huis en tijd over 😉

 • Ah wat een toffe win-actie! 🤩

  De twijfel is zeer herkenbaar. Ik heb er al vele gesprekken met collega’s over gevoerd hoe fijn een robotsrofzuiger kan zijn, maar het is me nog niet gelukt om er eentje aan te schaffen.

  Ik zou onwijs blij zijn mocht ik hem winnen. Met de restanten van mijn burn-out/depressie lukt het vaak nog niet om mijn huishouden helemaal bij te houden. Deze stofzuiger zorgt dan toch voor een stukje extra rust en comfort op het pad van herstel.

 • Ik zou zo blij zijn met een roomba! Dit zou zoveel tijd schelen en helemaal met de kattenharen van Ronnie!!

 • Wat super leuk! Ik twijfel ook al een hele tijd, echter door financieel dat het niet ruim is helaas geen geld voor. Wegens depressie zit ik thuis .

  Ik zou dan ook heel erg graag willen winnen zoals de anderen hier. Ik waag dus een kansje.

 • Deze zou ik heel graag winnen.
  Inderdaad zo’n goedkope van de lidl is het niet. Spreek uit ervaring.
  Het zou voor mij zo fijn zijn, na 4 jaar burnout ben ik eindelijk goed op weg na een traject bij heliomare. Ik leer mijn zorgtaken voor gezin en chronische zieke man steeds beter combineren, waarin selfcare het sleutelwoord is. Deze robot stofzuiger zou mij daarin zeker helpen.
  Groetjes Nathalie

 • Deze wil ik heel graag winnen. Net een nieuw huis gekocht, beiden een drukke baan, maar ook een kindje over de vloer kruipen. Dus een schone vloer is heeel fijn 🥰

 • Deze wil ik heel graag winnen. Net een nieuw huis gekocht, beiden een drukke baan, maar ook een kindje over de vloer kruipen. Dus een schone vloer is heeel fijn!!

 • Wat zou dit een uitkomst voor ons zijn! Net als jij denk ik er ook al lang over na om er een aan te schaffen maar heb ik dit tot op heden nog niet gedaan 😅. Sinds 1 jaar hebben wij een hond en dat brengt naast een gezin met 2 kinderen nog meer troep met zich mee. Iedere dag stofzuigen is dan ook echt nodig bij ons thuis 🙈. Nu wij gaan verhuizen zou het zo ontzettend leuk en welkom zijn om dan direct gebruik te mogen maken van deze fantastische stofzuiger. Wat een gemak en rust zal dat met zich meebrengen. Op goed geluk en duimen maar 🙏

 • Dat zou heerlijk zijn! In de rot periode om een huis te kopen in deze woningmarkt zou iets positiefs nu heel welkom zijn. Duimen maar 🙂

 • Ooooo wat fijn om jou blog hierover te lezen. Zoals vele reacties zijn we allemaal veel te lang aan het twijfelkonten, en jou review trekt mij zeker over de streep om er 1 te kopen. Winnen is natuurlijk veeeeel leuker, dus fingers crossed!

 • Dag Josine,
  Gelukkig heb een hele lieve man die voor mij stofzuigt. Ik heb er een enorme hekel aan….
  Het zou geweldig zijn als ik hem hiermee kan verrassen!
  Groetjes Annemarie

 • Aahjaaa, zou zo fijn zijn om deze te hebben. Met 2 katten in huis is het zo snel harig en overal kattengrind. Niet meer bij te houden! Zou zoveel tijd schelen om zo’n stofzuiger te hebben. Kan ik mijn tijd nuttig besteden aan mijn bedrijfje die ik wil opzetten als kindervoedingscoach. 🥰🤗

 • Wat een leuke review! Vooral omdat ie niet ‘afgeborsteld’ (;-)) is en een compleet promopraatje maar vooral omdat je zo helemaal laat zien wat een hulp die Roomba in je huishouden is. Ik twijfel ook al superlang, zo duur, is het wel echt zo goed, goh en gaat dat mijn huisdieren (hond en kat) niet ‘verwonden’. 🤷🏼‍♀️ I know, klinkt even gek als ik het zelf lees, maar het heeft me tot nog toe wel tegen gehouden. Uiteraard hoop ik stiekem ook wel eentje te winnen, lijkt me heeeerlijk zo’n ronde kabouter in huis te hebben, of een leger elfjes dat op miraculeuze manier het huis weer spik en span maakt … of een Roomba natuurlijk 🥳

 • Hier zou ik vooral mijn vriend enorm blij mee kunnen maken! 🥰 sinds we samenwonen, en mijn twee katten ook onderdeel zijn van ons leven, heeft hij het erg moeilijk met de pluizen haar die overal op de grond liggen. Hij stofzuigt dan ook iedere dag. Deze beauty zou hem wat meer tijd voor zichzelf gunnen, hahaha.

 • Zes jaar, jeetje daar kom ik nog niet aan maar we denken er wel al even over. We wonen op Aruba en onze stofzuiger is door de temperatuur redelijk snel oververhit. Dat betekent dat je diverse keren tijdens het schoonmaken minimaal een half uur moet wachten om de stofzuiger weer af te laten koelen. Daarnaast zou een robotstofzuiger erg van pas komen aangezien we foster zijn voor straathonden en we daardoor vaak de hondenharen op moeten stofzuigen.

 • Yeeeeeeeeeees plz!!!!!! Klinkt als een verrijking in je leven! Dus kom
  Maar door met die stofzuiger! 🌈🌈🌈🌈🌈

 • Oh wat zou dit fijn zijn met de Kids. Ik heb getwijfeld of een nieuwe stofzuiger of 2 kippen. Want die kruimels overal, kan de kippen laten komen. Deze zou top zijn!!

 • Oh wauw wat ideaal dat zou voor mij echt een uitkomst zijn als bewust alleenstaand moeder van een zoon van 12 weken, stofzuigen moet ergens tussendoor gepropt worden vooral nu ik weer aan het werk moet dus dan zou dit echt een top uitvinding zijn dat ik thuis kom na een dag werken in een ‘schoon huis’
  Fingers crossed!!!

 • Een drukke baan, opleiding, gezin van 3 jonge kinderen en een man met een eigen zaak. Het huishouden komt daardoor vaak op een laag pitje te staan. Een robotstofzuiger, dat zou wel eens de uitkomst kunnen zijn! Maarja, welke is nou geschikt? Ik doe graag mee met de winactie!

Laat een reactie achter