Relaties

Zo doorbreek jij de sleur in jouw relatie

Zo doorbreek jij de sleur in jouw relatie

Door allerlei stenen in een rivier kan de waterdoorvoer stokken. Deze rivier kun je met je relatie vergelijken. Als er te veel onrustigheden in je relatie zijn, kan je relatie stokken. Het logische gevolg hiervan is dat je relatie in een sleur raakt.

Heb je op dit moment het idee dat je relatie in de sleur zit? Dan is het zaak om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Als je hier niks aan doet, komt de spreekwoordelijke rivier met alleen maar meer stenen vol te liggen. Daardoor is het nóg lastiger om hier iets aan te doen.

Wat is de oorzaak van de sleur?
Om iets aan de sleur te doen, zou je eerst op zoek moeten gaan naar de oorzaak. Hebben jullie het beide wellicht heel druk? Hebben jullie wellicht irritaties? Of is er iets anders aan de hand? Door dit met elkaar te bespreken, achterhalen jullie waarschijnlijk snel de oorzaak van de sleur.

Wakker het vuur in jullie seksleven weer aan
Om de sleur in jullie relatie te doorbreken, biedt seks mogelijk uitkomst. Door het vuur in jullie seksleven weer aan te wakkeren, ontbrandt de vlam van jullie relatie mogelijk weer.

Hoe je dit voor elkaar krijgt? Dit krijg je onder meer voor elkaar door nieuwe dingen uit te proberen. Probeer bijvoorbeeld eens een penissleeve uit, probeer eens andere standjes te doen en bedrijf de liefde eens op andere locaties.

Op dit moment kun je in ieder geval uit veel seksspeeltjes kiezen. Sommige seksspeeltjes zijn specifiek voor vrouwen bedoeld, zoals de Satisfyer Pro. Andere seksspeeltjes zijn specifiek voor mannen bedoeld, zoals een strapon. Ongeacht voor welk seksspeeltje je kiest, komt dit jullie seksleven ten goede. En daarmee hopelijk ook jullie relatie.

Verras je partner
Iedereen is dol op verrassingen. Mocht je je partner op een leuke manier verrassen, scoor je hier dus absoluut punten mee. Nadat je dit hebt gedaan, is de kans groot dat je partner jou binnenkort gaat verrassen. Hierdoor gaan jullie samen weer leuke dingen doen, plezier maken en nog meer van elkaar houden. Hiermee doorbreken jullie waarschijnlijk ook de sleur.

Een verrassing hoeft overigens niet altijd groot of duur te zijn. Kook bijvoorbeeld eens lekker uitgebreid voor je partner, breng een ontbijt op bed of neem je partner mee naar een prachtig natuurgebied. In dit natuurgebied kunnen jullie een mooie wandeling maken en diepgaande gesprekken met elkaar voeren.

Sowieso is het heel belangrijk om tijd voor elkaar te maken. Geef elkaar hierbij de volledige aandacht, waarmee jullie weer dichter bij elkaar komen. Daarnaast is het van belang om goed met elkaar te communiceren. Communicatie speelt in elke relatie een belangrijk rol. Zeker als jullie relatie op dit moment niet zo soepeltjes loopt.