Relaties

Mijn lieve man het leven is druk, maar ik wil dat je dit weet..

Mijn lieve man het leven is druk, maar ik wil dat je dit weet..

Mijn lieve man, soms voelt alles chaotisch en snel, als een wervelwind waar we niet uit kunnen komen. De tijd vliegt dan voorbij en dan vergeet ik jou echt te zien. Maar wanneer ik stil sta en je echt opmerk dan zie ik ons leven. Ik zie dat je ouder, sterker en wijzer bent geworden in de jaren dat we samen zijn. Je bent dezelfde persoon als toen ik je leerde kennen, maar toch ben je ook anders. We zijn samen gegroeid.

Ik ben trots op wie je bent en op wie je bent geworden. Ik heb je op je best en op je slechtst gezien. Jij hebt mij op mijn best en mijn slechtst gezien. We zijn nog niet klaar met elkaar en houden nog steeds van elkaar, dat is wat ervoor zorgt dat wij bij elkaar passen.

Soms verwacht ik alles van jou. Dingen die ik niet van je kan verwachten, zoals dat jij me gelukkig, slank of perfect maakt. Dat spijt me, want dat is helemaal niet jouw taak. Soms als ik boos ben op mezelf dan word ik boos op jou. Ik gebruik jou als mijn uitlaatklep. Als ik me slecht of somber voel dan rol ik met mijn ogen en ben ik geïrriteerd als jij het verkeerde zegt. Terwijl je op dat moment helemaal niets goed had kunnen doen. Het spijt me dat ik je op sommige momenten in ons leven je mijn slechtste kant geef in plaats van mijn beste.. misschien gebeurt dit wel vaker dan ik wil toegeven. Maar vandaag en elke dag die gaat komen wil ik dat je dit weet:

Jij bent mijn favoriet.

Jij bent mijn favoriete persoon om zware periodes mee door te gaan. Als ik wakker wordt mijn gezwollen ogen van het huilen dan wil ik naast jou wakker worden. Als ik worstel, faal of val dan wil ik dat doen met jou aan mijn zijde.

Jij ben mijn favoriete persoon om mee op avontuur te gaan. Er is niemand met wie ik liever de bergen in ga, een vliegtuig instap of kinderen mee krijg dan me jou. Er is niemand anders dan jij met wie ik het spannende onbekende in durf te stappen. Jij bent mijn persoon, jij bent mijn thuis.

Jij bent mijn favoriete persoon om dingen mee te vieren. Als één van ons ergens mee wint dan proost ik het allerliefste met jou.

Jij bent mijn favoriete persoon om mee te lachen. Jij bent mijn favoriete persoon om liefdevol door gepest te worden. Jij bent mijn favoriete persoon om mee te huilen. Als ik met jou huil dan hoef ik niet mooi te zijn. Tranen en mascara rollen over mijn gezicht en dat is prima. Jij weet dat ik niet bang ben om jou mijn ‘lelijke’ kant te laten zien.

Jij bent mijn favoriete persoon om ouders mee te zijn. Samen met ons hele hart opvoeden en eigenlijk geen idee hebben wat we doen. Misschien falen we samen meer dan we succes hebben, maar de liefde overwint sowieso. Ik ben trots op je.

Jij bent mijn verrassing. Ik wist dat ik je leerde kennen dat ik iemand had gevonden waar ik van zou houden, maar ik wist niet wat voor een goede man je zou worden. Ik wist niet wat voor vader of je partner je zou zijn. Ik wist niet hoe je onze kinderen vast zou houden op de eerste dag van hun leven. Ik wist niet hoe je zou zijn tijdens financieel moeilijke tijden. Ik wist niet dat je mijn hand zou vasthouden, zelfs als we net daarvoor ruzie hadden gehad. Ik wist het niet en ik ben zo dankbaar dat ik jou heb gekozen.

Je hebt het zo goed gedaan en ik ben zo trots op je. Je bent mijn favoriete persoon en mijn mooiste verassing. Ik houd van je.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

Scarrymommy.com