Geluk

Ik hoop dat je de moed vindt om altijd in jezelf te geloven

Ik hoop dat je de moed vindt om altijd in jezelf te geloven

Ik hoop dat je de moed vindt om te vechten voor je ideeën en dromen. Ik hoop dat je altijd de kracht vindt om het alleen te doen totdat je bent waar je wilt zijn en totdat je jouw mensen hebt gevonden. Ik hoop je je niet laat ontmoedigen door de woorden van andere mensen en dat hun advies je niet van jouw pad laat brengen. Laat hun gelimiteerde geest jouw grote dromen niet ondermijnen. Laat hun ervaringen niet die van jouw hinderen.

Ik hoop dat je de moed vindt om ervoor te gaan. Verhuis naar die stad als je dit wilt, verander je carrière, begin opnieuw, deel je hart met de wereld, geef je talent een kans. Ik hoop dat je begrijpt dat dit pad niet makkelijk is en dat je waarschijnlijk veel drempels onderweg tegenkomt, maar ik hoop dat je dit pad toch blijft volgen. Ik hoop dat je weet dat het het waard is. Dat je weet dat verdwalen erbij hoort als jij jezelf echt wilt vinden.

Ik hoop dat je de moed vindt om je kwetsbaarheid en je littekens trots te dragen. Ik hoop dat je je niet meer schaamt voor je gevoelens en je emoties. Ik hoop dat je je niet aan het twijfelen laat brengen door mensen die zelf worstelen met hun onzekerheden. Ik hoop dat jij je niet klein laat voelen door dit soort mensen. Want jij bent sterk en capabel en in staat om grote dingen te doen. 

Ik hoop dat je de moed vindt om in jezelf te geloven, ook als je denkt dat je oud of te jong bent. Ook als je het jaren duurt voordat je bereikt wat je wilt bereiken, terwijl anderen dit in een maand bereiken. Ook als je het gevoel hebt dat je faalt. Ik hoop dat je moed vindt om door te gaan, om niet op te geven. Om het opnieuw te proberen en om weer op te staan nadat je onderuit bent gegaan.

Ik hoop dat je de moed vindt om je eigen grootste fan te zijn. Ik hoop dat jij jezelf applaus geeft als je dit niet van anderen krijgt. Ik hoop dat je de moed vindt om te geloven dat je gaat winnen, ook als je al zo vaak hebt verloren. 

Ik hoop dat je de moed vindt om in jezelf te geloven. Want als jij in zelf gelooft dan kun je alles aan!

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

Thoughtcatalog.com