Kinderen

Mijn lieve kind, ik ben er altijd, wat er ook gebeurt

Mijn lieve kind, ik ben er altijd, wat er ook gebeurt

Lieve schat,

Ik ben er altijd voor je en ik houd van je.

Ik hield van je toen je in in mijn buik zat. Ik was opgezwollen, zwaar, moe en ik voelde me een nijlpaard, maar ik hield enorm veel van je.

Ik hield van je tijdens de seconden, minuten en uren van de bevalling, ik hield van je tijdens de momenten dat ik echt niet meer kon. 

Ik hield van je toen ik je voor het eerst vast hield, toen ik je voedde en toen ik je perfecte huidje voor het eerst rook.

Ik houd van je om 3 uur ’s nachts en om 4 uur ’s nachts. Ik houd van als ik strompelend in het donker naar je wieg loop. Ik houd van je als ik begin te bidden of je alsjeblieft wilt gaan slapen.

Ik houd van je als ik moet huilen omdat ik zo moe ben, mijn broeken niet meer passen als ik geen tijd meer kan vinden om mijn haar te kammen. 

Ik houd van je als je midden in de nacht bij me in bed kruipt en ik op het randje van het bed lig en slapeloze nacht tegemoet ga.

Ik houd van je wanneer je een ruzie begint over iets wat jij wilt of wanneer jij je gedraagt alsof ik je probeer te vergiftigen tijdens het avondeten. Ik houd van je als je met je ogen rolt en wegloopt. Ik zal altijd van je houden en er voor je zijn, hoe boos je ook op me bent. 

Ik houd van je wanneer we knuffelen op de bank. Ik houd van je als je me een miljoen vragen stelt voordat ik nog maar een slokje koffie heb kunnen nemen.

Ik houd van je als ik mijn frustraties op jou uit. Ik houd van je wanneer ik een kort lontje heb en ik boos word over stomme dingen zoals eten op de bank. 

Ik houd van je als je je schoenen kwijt bent en we al 15 minuten te laat zijn. Ik houd van je als je niet met mij wilt knuffelen. 

Ik houd van je als je het goed doet op school en ik houd van je als je worstelt op school. Ik houd van je als je een tuinman, een leraar, een astronaut of iemand die worstelt om zijn plek te vinden wordt. We worstelen allemaal, dat is niet erg. Ik houd van je als je succes hebt en als je fout na fout maakt. Want mijn liefste, ik heb deze fouten ook gemaakt en ik begrijp je beter dan je denkt.

Ik doe het niet altijd goed; ik doe het vaak verkeerd, maar ik zal altijd van je houden.

Mijn lieve kind, jij bent mijn alles en ik zou jou altijd kiezen, daar kan niets tegenop.

Liefs je moeder

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

Scarrymommy.com