Geluk

Laat deze periode ons leren wat echt belangrijk is

Laat deze periode ons leren wat echt belangrijk is

We zitten in een moeilijke periode, maar van zware periodes (hoe donker ze soms ook zijn) kunnen we iets leren. Dus laat deze periode ons leren hoe we liefdevoller, meer vergevingsgezind en meer compassie voor elkaar kunnen hebben. Laat deze periode ons leren wat belangrijk is en wat er echt toe doet. Laat deze tijd ons leren dat het leven vergankelijk is en dat alles opeens anders kan zijn. Dus dat het beter is om de woorden uit te spreken die we niet durven uit te spreken, om wel die persoon te bellen, om wel te zeggen dat het je spijt of om juist te zeggen dat je van iemand houdt. Laat deze periode ons leren om ons uit te spreken naar onze geliefdes.

Laat deze periode ons leren dat we niets voor lief moeten nemen: onze familie, onze vrienden, onze baan en ons welzijn. Laat deze periodes ons eraan herinneren dat we goed voor onszelf moet zorgen. Laat deze periode ons doen inzien hoe belangrijk het is om een huis te hebben waar we naar terug willen gaan of dat we mensen hebben met wie we thuis willen blijven. Laat deze periode ons doen nadenken over veranderingen die je op de lange termijn wilt doorvoeren, in plaats van kortdurend en direct geluk na te jagen.

Laat deze periode ons leren hoe we het rustiger aan kunnen doen. Hoe we kunnen stoppen met rennen en vliegen. Want opeens stond alles stil, werd alles waarvan we dachten dat het niet kon wachten uitgesteld, vervielen deadlines en veranderde regels en prioriteiten. Laat deze periode ons leren wat echt belangrijk is en wat echt de moeite waard is. Laat deze periode ons leren om liefdevoller te zijn, om dingen te accepteren zoals ze zijn en om medeleven voor anderen te hebben. Laat deze periode ons een betere manier van leven leren, ons de betekenis van ons leven inzien en ons leren hoe we het beste van de rest van ons leven kunnen maken. 

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

Thoughtcatalog.com